Идеи за подаръци според ЗОДИЯТА

42186
Идеи за подаръци според ЗОДИЯТА

Започна се голямото търсене на коледни подаръци за най-близките ни хора, а както знаем за най-близки най-трудно се избират подаръци. Ако се чудите какво да купите на своята половинка, на родителите си или на своите приятели, може и да ви хрумне нещо от това, което би им харесало според зодията:

Овен

Овните са практични хора, не харесват романтичните и арт подаръци, предпочитат нещо практично, което ще ги зарадва с това, че наистина ще могат да си го ползват. Със сигурност не им подарявайте сувенири, картини и други предмети, които ще окачат на стената си дори няма да погледнат повече. Чудесен подарък за тях е нещо топло за зимата - пуловерче, хубаво яке или шалче. За мъжете не се колебайте, дори класическият подарък (хубав мъжки парфюм) би ги зарадвал истински.

Телец

Опитайте се да се сетите за нещо оригинално, което няма да получат от никой друг. За Телците е важно да бъдат изслушвани през останалата част на годината, за да получат точно това, което искат. Все някога са ви намекнали колко им харесва нещо и ако можеше някой да им го подари... Измислете нещо креативно, а заедно с него - книга! Телците обичат домашния уют и винаги държат някоя интересна книга на нощното си шкафче. Опитайте и с формички за печене (обичат да си похапват) или книга с рецепти за сладки вкусотии. Харесват и винтидж бижута, а за мъжете - хубав часовник.

Близнаци

Близнаците си падат по по-лъскавите и луксозни подаръци. Те винаги се стремят да изглеждат добре, да са стилни и да носят хубави бижута. Дамите биха се зарадвали на кутийка за бижута или красиви обици, също така на интересна блузка или стилно сако. Мъжките подаръци винаги са по-трудни, но мъжете от тази зодия не са много претенциозни. Можеш да им вземеш хубав визитник, бутилка от любимото им питие или луксозно издание на любима книга.

Рак

Ключовата дума при Раците е тяхното хоби. Повечето представители на тази зодия са всестранно развити личности и знаят как да си запълват времето с нещо, което им доставя удоволствие. Изберете подаръка им според това, което обичат да правят. За фотографите - чаша, която прилича на обектив на фотоапарат, за футболистите - тениска на любимия отбор или автобиографията на някой от големите футболисти и пр. Имате много варианти, само трябва да помислите добре.

Лъв

Лъвовете харесват всякакви подаръци, за това може да си позволите да им подарите почти всичко, освен прекалено романтичните и сладникави подаръци. Спрете се на нещо идейно в насока практично. Например: билети за концерт или театър, ваучър за процедура или масаж. Не се колебайте и просто да ги изведете на вечеря в хубав ресторант - Лъвовете ще оценят всеки ваш жест, стига да е от сърце. Страхотни хора са и никога не биха ви се разсърдили, дори ако им подарите нещо за майтап.

Дева

Девите са по-особени по отношение на подаръците и честичко се случва да връщат или преподаряват подаръците, които не харесват. За това най-добрата тактика при тях е да ги попитате какво наистина искат за Коледа и да ги изненадате с опаковката, картичката и някой допълнителен малък подарък, който ще ги зарадва. Те не търсят елемента на изненадата, предпочитат да получат точно това, което им е нужно. Ако все пак искате да ги изненадате - подарете им нещо екстремно като скок с бънджи или парапланер, със сигурност ще ги оставите без думи.

Везни

Везните харесват да получават по няколко малки подаръчета, които не са скъпи, но отговарят идеално на тяхната същност. За това трябва да ги познавате много добре и да знаете какво наистина харесват. Любимият им шоколад, билети за кино и малка кутийка с коледни късметчета, които да четат всеки ден от месеца. Подарете им това, което обичат и не се стремете да ги изненадвате като ги изкарвате от зоната им на комфорт и предпочитания. Те ще оценят това ваше усилие!

Скорпион

Коя карта Таро отговаря на зодията ти

Всяка ръка карти Таро трябва да се разглежда като разказ в картини, комикс с главни герои. И макар повечето от тези карти да изобразява...

Практичност! Това е точната дума, а за някои може да се нарече и "скука". Скорпионите харесват много практични подаръци - за жените чудесна идея е час за маникюр или час при масажиста, удобни домашни пантофи или халатче, ново портмоне или чифт кожени ръкавици. За мъжете - нова риза или комплект с дезодорант, кожен колан или чантичка за документи. Всичко, което биха си ползвали на драго сърце - това е перфектният подарък за тях.

Стрелец

Опитайте с нещо нестандартно тук и ще имате успех. И мъжете, и жените харесват идейните подаръци, които не са очаквали. За тях по-важно е да са приятно изненадани и дори се обиждат на т.нар. "практични подаръци". Измислете нещо оригинално, с което ще се хвалят пред всички - чаша за офиса с тяхното име, предмет брандиран с любимата им група, шегаджийска тениска с надпис или карикатура от художник, който ще го нарисува с най-характерното за неговата личност. Опитайте!

Козирог

Представителите на тази зодия харесват дръзки подаръци и също така много обичат да четат. Подарете им някоя книга на Стивън Кинг, ако искате да зарадвате читателите. За останалите помислете за нещо, което ще предизвика личността им. Напоследък много интерес има към онези стаи, от които трябва да избягате, следвайки указания и намирайки улики. Този подарък е префектен за личността на Козирога. Ако искате да подарите нещо по-скромно, опитайте с нещо закачливо като секси бельо за жените.

Водолей

Водолеите са по-романтични натури и подаръците за тях трябва да са изпипани до последния детайл. Те обръщат внимание дори на опаковката, а най-много от всичко обичат да си пазят картичките с пожелания, за това се постарайте с пожеланието си и не го преписвайте от интернет. Подарете им нещо симпатично за дома - красиви поставки за чаши, сервиз за кафе, красива коледна украса или календар с интересни мисли, които да четат през цялата година. Мъжете биха се зарадвали на интересна настолна игра, малка екскурзия в уютна хижа или бутилка от любимото им питие.

Риби

Не прекалявайте с големите подаръци, Рибите харесват по-скромни неща и не обичат някой да се изхвърля заради тях. Харесват подаръци, които са премислени, а не дежурните парфюми или книги. Те обичат да опитват нови неща, за това може да им вземете месечна карта за уроци по танци, интересно и ексцентрично бижу или 3D пъзел, с който да си построят макет на Айфеловата кула... например! Имате много възможности, от вас зависи да се сетите за най-добрата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните
Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Някога чудили ли сте се защо някои хора винаги изглеждат стилни, независимо от повода? Вярвате или не, астрологията може да има нещо общо с това. Днес...