Истории на преродени деца: Джеймс Лайнингър

100303

Вярвате ли в преражданията? Може да приемете случая на 11-годишния Джеймс Лайнингър като съвпадение, измислица или реална история.

Джеймс си спомня в детайли живота си в предишното семейство, колегите от военновъздушните сили на САЩ и Втората световна война, подробности от улучването и свалянето на самолета му.

Зеницата реагира и на въображаеми предмети

Учени от университета на Осло са открили неочаквана  особеност на човешкото око и на мозъка. Оказало се, че зениците  се разш...

В истински кошмар за него и родителите му са подробните разкази за последните мигове от живота му, как сваленият от японците самолет гори и той не може да се спаси.

Той е обявен за най-документирания случай на прераждане за всички времена.

Семейството на пилота от Втората Световна война също е изумено и вярва, че това е техният прероден брат, основавайки се на спомените на детето.

Историята на момчето е толкова завладяваща, че бива публикувана в книга наречена „Soul Survivor“.

В ТУ изобретиха робот, който спасява хора при бедствия

Академичната общност у нас има повод да се похвали с ново иновативно постижение. Преподаватели и студенти от Техническия университет ра...

Пилотът се е казвал Джеймс Хюстън, а неговата сестра Ан и 11-годишният малчуган правят връзка. Момчето разкрива семейни истории, които по никакъв начин няма как да знае. Знае как се казва самолетът, с който е умрял и къде точно е умрял. Разказва и рисунка на майката на Ан, за която знае само тя, по-голямата й сестра и брат й. Ан също е убедена, че в Джеймс Лайнингър живее душата на нейния загинал брат Джеймс Хюстън.

Японски учени също са заинтригувани от историята и финансират пътуването на семейство Лайнингър до страната на изгряващото слънце.

Там малкият Джеймс показва с удивителна точност къде е бил свален самолета му. В този момент момчето става много вмоционално. С родителите му хвърлят цветя в морето и Джеймс споделя, че усеща как започва да изпитва утеха и покой.

Джеймс споделя още, че е видял сегашните си родители на романтична вечеря още преди майка му да забременее с него.

Една вечер баща му му казал: "Искам да знаеш, че за мен е голямо щастие, че си мой син", а Джеймс отвърнал: "Зная, татко, точно заради това избрах вас".

Мозъците на мъжете и жените са различни, но се допълват

Винаги сме знаели, че мъжете и жените разсъждават и действат по раличен начин. Професор от Пенсилвания обаче доказва, че в мозъците на ...

Целият разказ вижте във видеото.

Източник: dailymail.co.uk

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com