Jameson получи приза „Ирландски бленд на годината“

9409
Jameson получи приза „Ирландски бленд на годината“

Марката заслужи своето място в световната Уиски библия за 2013.

Jameson Irish Whiskey грабна престижната награда „Ирландски бленд на годината“ в предстоящото издание на прочутата Уиски библия на Джим Мъри за 2013 година. Ексклузивната книга е своеобразен пътеводител в света на най-добрите уискита на планетата.

Водката в Русия поскъпва

Минималната цена на дребно на половин литрова бутилка водка може да стигне 170 рубли от 1 януари 2013 г., съобщават руските агенции, ...

Jameson получи 95 от възможни 100 точки, печелейки и значимия Liquid Gold (Течно злато) статус. Самият автор на прочутата библия, Джим Мъри описва вкуса като абсолютно класически и добавя: „Това наистина специално уиски си остава изключително и запазва своята блестяща форма!“

Попадането на Jameson в последното издание на библията на уискито e достоен финал на една успешна година, изпълнена с признания за продуктовата гама на марката. Jameson и Jameson 18 Year Old Limited Reserve грабнаха златните медали в международния конкурс за спиртни напитки – International Spirits Challenge, както и двоен златен медал от световното състезание за спиртни напитки в Сан Франциско. Култовият бранд бе удостоен и с медал от Irish Whiskey Masters, проведен през юли тази година.

Библията на уискито е смятана за един от най-значимите и влиятелни каталози за най-качествените уискита на планетата и съдържа статии за над 4500 различни вида от популярната спиртна напитка. Място в нея намират единствено най-добрите продукти с безупречни характеристики.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com