Жените стават подозрителни, когато мъжете са много галантни

6411
Жените стават подозрителни, когато мъжете са много галантни

Неочакваните романтични жестове имат обратен ефект и предизвикват съмнения у жените, че половинката им изневерява, установи британска анкета, цитирана от в. "Дейли експрес".

Две трети от жените ще заподозрат мъжа, че е гузен, ако им поднесе закуска в леглото. Същото се отнася и до неочакваните цветя или ако господинът реши да се изяви край готварската печка. Съмнения предизвиква и дъждът от комплименти или сексапилното бельо за подарък.

Мъжете си падат по жени с гъсти вежди

Ако сте свикнали да правите веждите си много тънки, изхвърлете пинсетата и стойте далеч от огледалото, защото според последните проуч...

Ако мъжът реши да пробва нещо ново в леглото пък, все едно изписва на челото си, че изневерява, макар и да е по-вероятно така да се извинява за времето прекарано в кръчмата или пред телевизора да гледа футбол. Изглежда между двата пола има емоционална пропаст, що се отнася до сърдечните дела.

Мъжете мислят, че подаръците и помощта в ежедневието е проява на внимание. Жените обаче са отвикнали от тях. Заради напрегнатия живот подобни жестове са толкова редки, че отключват предупредителен сигнал.

И най-малката промяна в поведението на мъжете може да предизвика безпокойство. С най-голямо подозрение жените приемат подарените бижута, новите техники в леглото, емоционалността, цветята. Анкетата е направена за компанията "Келогс". БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com