Как да направим секса страхотен

55081
Как да направим секса страхотен

За да направите секса по-горещ и резултатен за теб и за партньора си, отделяй повече време на любовната игра и се научи как да водиш. Ако сексът все още не е страхотен, от теб зависи да го направиш:

1. Не претупвай любовната игра. Най-страстният и експлузивен секс се случва тогава, когато и двамата участници са много възбудени, концентрирани и отдадени един на друг. Предварителната игра е най-сигурният начин това да стане, защото тя дава време на тялото ти да се подготви и настрои за преживяването.

Най-добрите пози за сутрешен секс

Направете на партньора си най-приятната сутрешна изненада с една – или с всичките, от тези секс пози. На него ще му хареса ваша...

2. Недей да мълчиш. Поискай си вниманието, което заслужаваш. Партньорът ти със сигурност иска да те задоволи, но не е задължително да знае как. Някои от нас имат по-силни инстинкти, но много мъже и жени се притесняват да кажат ясно какво точно искат, за да не развалят момента. В действителност думите ти вероятно ще го възбудят още повече, защото ще покажат, че си самоуверена и знаеш какво искаш.

3. Предложи нещо различно. Критиките няма как да са секси, но ако го кажеш по правилния начин ще спечелите и двамата. Ако ти е омръзнало всеки път да се случва едно и също, му кажи колко много ти харесва да те докосва еди-къде си и премести вниманието му в нова посока.

4. Контролирай собствения си оргазъм. Много от нас живеят с вярването, че е работа на партньора ни да ни задоволява и да ни води до оргазъм и заради това просто не предприемат нищо, а само очакват. Независимо колко добър любовник е той, със сигурност не може да чете мисли и съответно няма как да се справи сам с цялата задача. Оргазмът ти е точно толкова твоя отговорност, колкото и негова, така че не стой като принцеса, а се заеми с осъществяването му.

5. Обмисли опцията за вибратор. Не е казано, че той влиза в употреба само, когато няма наличен мъж за целта. Не се срамувай, а предложи на партньора си да пробвате да се позабавлявате с играчката, като при това той най-вероятно ще остане доволен от предложението. Но дори и да не е така, просто му обясни колко по-различно и интересно може да се окаже някое ново приключение от този тип. Използването на вибратор по време на секс ще му покаже колко сексуално освободена си и че сексът е нещо, което харесваш и смяташ за важно. Никой мъж не може да устои на това!

Четири мита за аналния секс

Сексът днес вече не е тема табу, но мнозина все още са в плен на стереотипите и глупавите митове. Особено, когато става дума за аналния...

Автор: iWoman.bg 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com