Как да познаем мъжа, който се страхува от обвързване?

2788
Как да познаем мъжа, който се страхува от обвързване?
Снимка: iStock/Guliver

Има мъже, които изглеждат уверени, начетени и в момента, в който стане въпрос за връзка – просто бягат. Защо се получава така и как можем да познаем такива мъже, така че да не ги подплашим? Отговорът на този въпрос ще научите в следващите редове.

Не си мислете, че вие сте виновни за неговото бягство

Има мъже, които са страхотни на първа среща, но после няма втора. Други пък правят секс 2-3 пъти и изчезват. Трети са готови да поддържат връзка с години, но стане ли въпрос за брак – бягат веднага. Случва се една жена да прояви голям интерес към мъж и накрая пак остава разочарована. За да не се получи така и с вас, трябва да можете да разпознаете мъжа, който се страхува да обича.

Някои господа са склонни да направят компромис със себе си и те определено си струват усилията. Други обаче просто не са склонни да „ремонтират“ себе си и по-добре да си тръгнете още преди да са показали чувствителната си страна. Разпитайте го как са били предишните му връзки. Това, което е много важно, е да не слагате вината върху себе си за безобразното му поведение.

10 знака, че и двамата вече сте готови за брак

Неговият начин на мислене е различен от вашия

Възможно е всичко, което виждате като израз на любов и привързаност, в неговото съзнание да са по-различен начин. Той да ги вижда като вид клопка и начин да го омотаете в мрежите си. Затова е важно вие да диктувате правилата. Той може да иска бързо развитие на връзката, но само бавните и премерени действия са основа на дълготрайни взаимоотношения. Не бързайте да се разкривате, примирявате и да скачате в леглото му.

Не се предавайте на фантазиите си, че любовта ви ще го промени. Не, това няма да се случи, но вашата независимост може и да успее.

6-те съвета за дълга връзка и щастлив БРАК

Ако се държите майчински, ще го задушите

Ако започнете да се притеснявате за всяко нещо или пък да чистите след него, вие приличате на негова майка. Просто не го правете, оставете го да бъде партньор до вас, а не дете. Не му позволявайте да се държи с вас все едно сте му съпруга и сте длъжна да правите всичко, а той ви е гост.

Не забравяйте, че някои мъже само свалят звезди. Преценете го спрямо неговите действия, а не според това, което ви казва. Не предприемайте трайни промени в живота си въз основа на думите му, а не на действията. Също така, ако не сте в сериозна връзка, то не се лишавайте от възможността да разширите контактите си със стойностни мъже.

Ако не се държи добре с вас, просто си тръгнете. Тежкото минало не е оправдание. Не забравяйте, че вие сте централна фигура във вашия живот. Така че се грижете за себе си, бъдете разумни, доверете се на интуицията си и градете връзката бавно и уверено.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Днес тези три зодии отварят нова страница в живота си

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...