10 знака, че и двамата вече сте готови за брак

11321
10 знака, че и двамата вече сте готови за брак
Снимка: iStock/Guliver

За някои терминът „женен“ може да бъде просто одеяло за безопасност, сладък начин за формализиране на обикновено дългосрочна връзка. Докато за други това е доста формално изискване, което трябва да бъде изпълнено по културни или религиозни причини.

В която и категория да попаднете, обмислянето на решението за брак не е причина за безпокойство. Не сте сами и се надяваме, че следният списък може да ви хвърли малко повече светлина.

Ето 10 признака, че сте готови за брак:

1. Разбирате, че това е точно вашето желание

Хората често се включват в собствен бизнес и по всякакъв възможен начин се мотивират да се оженят или дори да упражняват натиск, а понякога дори отиват на изнудване в стил „ако не се ожениш, можеш да забравиш относно наследството ”. Когато двамата разберете, че желанието да се ожените идва лично от вас, едва тогава сте готови за тази сериозна стъпка. 

2. Планирате брак, а не сватба 

Бракът е нещо по-свещено от просто печат в паспорт. А що се отнася до сватбата, това е само един от дните, в които можете да се забавлявате с приятели и роднини, нищо повече. Ако вие не планирате предимно сватба, а какво ще се случи след нея, това е добър знак. 

3. Достатъчно зрял ли сте за това 

Да, slucvа се хората да се женят почти веднага след училище и да живеят рамо до рамо през целия си живот, но това са редки изключения. По принцип тези бракове, които са сключени в твърде ранна възраст бързо се разпадат, тъй като и двамата партньори все още не са достатъчно зрели за такава сериозна стъпка. 

4. Имате дълбока връзка 

Флиртът, страстта, съвместните забавления са важен компонент на щастливата връзка, но здравият брак е невъзможен без приятелство и взаимопомощ. Ако между вас има нещо повече от светъл сексуален живот и забавление, ако сте и добри приятели, които винаги са готови да помогнат и решават трудни въпроси заедно, споделяте не само радости, но и тъжни моменти, това е сигурен знак че сте готови да се ожените. 

5. Познавате ли се добре 

Когато познавате добре партньора си, когато лесно можете да си представите реакцията му на определени събития, едва тогава сте готови за брак. 

Дъщерята на Бил Гейтс се омъжи с торта за 2 милиона долара

25-годишната Дженифър Гейтс, дъщеря на Бил и Мелинда Гейтс, се омъжи за 30-годишния Найджъл Насар. Церемонията се състоя в имението на ...

6. Вярвате ли си

Когато си имате пълно доверие без основание за съмнение, както от ваша, така и от другата страна, това води и двамата ви към хармоничен брак. 

7. Не искате да променяте нищо в партньора си 

Знак, че сте готови за брак е фактът, че сте доволни от всичко или повечето от нещата, които заедно съставляват личността на вашият партньор. Никой не е перфектен.

8. Готови ли сте да правите компромиси

Фурор на китайска сватба - булката окичена с 60 кг злато (СНИМКА)

Булка от Китай предизвика фурор в социалните мрежи след разпространени от сватбата ѝ кадри, на които тя носи върху себе си 60 килограма...

Готови ли сте да правите компромиси? Бракът е постоянна работа върху себе си и семейството си. И той не може без конфликти, понякога възникващи от нулата поради недоразумения или несъзнателно преувеличаване на пръчката. Ще бъдете готови за брак само когато можете да направите това! 

9. Правите дългосрочни планове

В този случай вече сте психически женени, защото мислите не само за това колко страхотно щебъде този ден, но и какво искате да направите след година или след няколко години. Само когато видите бъдещето си приблизително същото, можете уверено да бягате до магазина за пръстена.

10. Не можете да си представите живота си без него/нея

Най-важното е силната привързаност към партньора си. Когато не можете да видите бъдещето си без нея, когато разберете, че ще бъдете щастливи само с нея и не можете да живеете без нея - тогава сте напълно готови!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com