Какво истински дразни различните зодиакални знаци

232847
Какво истински дразни различните зодиакални знаци
Снимка: Pixabay.com

Нашият зодиакален знак играе голяма роля в начина, по който възприемаме това, което може да ни дразни. Докато един човек би могъл да се дразни на начина, по който другите паркират колите си, то друг би могъл да се побърка от фактът, че всички около него закъсняват винаги, когато имат уговорка. Всичко е въпрос на възприятие; някои текат като вода, опитвайки се да намерят баланс, а други просто не спират да си блъскат главата в стената.

В зависимост от това, къде се намира нашият знак, може да сме склонни да ядосваме почти всичко. Но ето списък с някои много специфични начини, по които всеки зодиакален знак може да бъде раздразнен. 

Колко зрял е един мъж според зодията си

Възрастта не е начин да се прецени нивото на зрялост на някого. Всички познаваме възрасни, които действат като деца, не могат да контро...

Овен

Това, което дразни най-много Овен, е да загуби. Игра, залог, предположение ... той не може да приеме, че някой друг би могъл да го победи в каквото и да било. Овенът не може да губи и дори не може да си помисли, че някой може да знае повече от него. Той знае най-добре… всичко!

Телец

Да не слушате какво притеснява Телецът може да го доведе до степен на лудост. Тези хора сериозно общуват и те вярват, че за да може една идея да излезе наяве, някой друг трябва да слуша, че другият човек говори. Така че, ако разберат, че в един разговор отсрещната страна не ги слуша, ще бъдат много разочаровани.

Близнаци

6 зодии, които не могат да бъдат манипулирани

Зодиакалните знаци, които не могат да бъдат манипулирани, са склонни да поемат отговорност за действията си. Когато правят грешка, те у...

Това, което дразни най-много дразни Близнаците са… те самите. Да, звучи сложно, но погледнато отвътре, това, което ги дразни, е тяхната реакция към света около тях. Да бъдат толкова двойнствени ги обърква и притеснява. Най-голямото им дразнене е да вземат решение, защото от самото начало знаят, че ще имат трудности да го направят.

Рак

Ракът получава сериозно раздразнение, когато обръщате внимание на някой друг по времето, когато смятат, че трябва да обръщате внимание на тях. Дори да ви се струва налудничаво, Ракът смята, че вашето блуждаещо око и ум са истинско криминално престъпление и ще се разсърди истински, ако ви хване да го правите.

Лъв

Лъвът не може да бъде в противоречие. Подобно на Овен, те трябва да имат право, но в случая с Лъвът те могат да се окажат наистина свирепи, когато установят, че не сте напълно поразени от всичко, което казват. Поведението им може да бъде задвижвано от его и арогантност, а техният егоизъм е над всичко, което всеки може да понесе.

3-те зодии с най-силна интуиция

Интуицията е способността да вземем правилното решение според това, което предусещаме, т.е. да послушаме вътрешния си глас, който ни ка...

Дева

По принцип няма нищо, което да не дразни Дева. Дева е най-непоносимият знак на Зодиака, но наистина, ако има нещо, което ги дразни повече от всичко друго във Вселената, то вие сте вие.

Везни

Дисбалансът наистина разстройва Везни. Те се нуждаят от баланса, имат нужда от безпроблемно движение. Когато внезапно и импулсивно се появи проблем по пътя на живота, те изпадат в паника; спонтанността е трудна за Везни, тъй като те обичат да контролират всичко. Това, което дразни Везни обикновено се свежда до тях, като виждат несправедливост, която е останала ненаказана. Несправедливостта е едно нещо, но невъзможността да се възстанови? Това е, което унищожава здравия разум на Везни.

Скорпион

3-те зодии, които ще забогатеят до края на годината

Това са 3-те зодии, които ще се радват на материален успех до края на годината.  Рак През втората половина от годината Раците щ...

Това, което наистина дразни Скорпион, е липсата на почтеност. Скорпионът не само обича контрола, но използва контрола, за да направи живота по-добър. Така че, всички планове трябва да се ориентират своевременно и всички неща в живота им трябва да вървят като по часовник.

Стрелец

Лъжи. О, просто не лъжете Стрелците. Искам да кажа, никой не обича да бъде лъган, но за един Стрелец нещата стоят по различен начин. Истината и честността са като религията на тези хора. Казваш истината и предполагаш, че думата ти е закон. Ако лъжеш, не само ще ги оставиш в основен режим на раздразнение, ще смажеш шансовете си някога да ти се доверят отново. А да не се доверяваш на приятел - това би наранило най-много един Стрелец.

Козирог

Бездействието. Но не просто да седят и нищо да не правят, а да се случва нещо важно, за което те не могат да помогнат. Козирозите искат да са в центъра на нещата и това да могат да помогнат направо ги убива.

Как всяка зодия приема идеята за Ад

Знаем какво казват нашите зодиакални знаци за автомобилите, които харесваме, сладоледните аромати, които обичаме, и най-подходящия парт...

Водолей

Друг знак, при който правилата за независимост имат огромна роля, тези хора се оказват много раздразнени от всичко или всеки, който се опитва да отнеме техния избор. Те винаги ще изберат себе си, а ако се почувстват прекалено притиснати или ограничени, просто ще си тръгнат. Ако сте някой, който пречи на тяхната свобода или на техния избор, знайте, че ще ги загубите като приятел.

Риби

Рибите се дразнят най-много на грубостта. Ако се отнасяте грубо и неуважително към нещо или някого, можете завинаги да ги загубите като приятел.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com