Какво подтиква дадена зодия да КРЪШКА?

13411
Какво подтиква дадена зодия да КРЪШКА?
Снимка: iStock/Guliver

Астрологията може да ни помогне особено в любовен аспект. Ако сте в нова връзка и искате да узнаете повече за половинката си, може предварително да се подготвите, като се инфромирате за най-характерните черти от характера му. А за още по-голямо улеснение на всички, астролозите ни представят и какво може да подтикне отделните зодиакални знаци към изневяра. Нека видим:

Овен

Овните лесно се отегчават и когато връзката им стане скучна, те търсят нови начини за забавление и за връщане на тръпката, но с друг човек. Те са доста склонни към изневери и рядко съжаляват за това.

Телец

Телците по принцип не са от хората, които ще рискуват връзката си и предпочитат стабилността във всеки един аспект. Затова когато решат да изневеряват, значи наистина зад това действие се крие сериозна причина. 

Кои зодии изневеряват най-много?

Близнаци

Близнаците обичат да се забавляват и да флиртуват с всеки, затова не е изключено по време на купон да забравят за половинката си и да се впуснат в мимолетни интимни преживявания.

Рак

Когато вече не се чувстват достатъчно уверени в това, че този партньор е именно тяхната сродна душа, Раците се обръщат към някого друг в търсене на перфектната половинка, която ще ги допълни. 

Лъв

Лъвовете предпочитат спокойния живот и избягват да се замесват в драми и любовни триъгълници, но не е изключено да се случи.

Дева

Девата е изкусен стратег и може да излиза с няколко души едновременно, без нито един от тях да разбере за това. Тя съставя план и обмисля всичко предварително, така че никой да не е наясно с нейните прелюбодейства.

4 зодии, които лесно изневеряват

Везни

Везните са манипулатори и обичат да изневеряват. Те са толкова добри в лъжите, че може с години да не разберете за малката им тайна.

Скорпион

Скорпионите по принцип са много лоялен знак, който рядко бива подтикнат към изневяра. И в такъв случай ще си признае вината.

Стрелец

Стрелците винаги търсят приключения и авантюри, флиртуват с когото им падне, така че много лесно биха се поддали на изкушението и биха изневерили без да им мигне окото.

Козирог

Козирозите също обичат да изневеряват и да пробват различни интимни партньори, но техните изневери обикновено са само на плътско ниво, не се обвързват емоционално.

Водолей

Водолеите са изследователи, любознателни и това се отразява и на любовния им живот. Те обичат да пробват нови неща с различни партньори дори когато имат сериозна връзка.

Риби 

Рибите могат да ви изневеряват и едновременно с това да ви казват, че сте единственият и най-специалният човек в живота му.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com