Кои зодии изневеряват най-много?

42545
Кои зодии изневеряват най-много?
Снимка: Pixabay.com

Най-неискрените знаци на зодиака, те лъжат и изневеряват непрестанно и инстинктивно. Хитрото мислене е естествено и очевидно за тях. Имате впечатлението, че не могат да живеят без това. Измамата е присъща на тяхната природа. Не може да им се вярва и всичко, което казват, трябва да се проверява.

1. Скорпион

На самия връх на зодиакалните неверници е Скорпион. Хората под този знак имат изключително гаден характер. Обичат да бъдат манипулативни и са неискрени с хората до себе си. Те не се притесняват да използват неистини за постигане на целите си. Майстори са в измислянето на приказки. Те са усвоили изкуството на конфабулацията и дори биха могли да заблудят детектора на лъжата.

Мъжете с името Иван изневеряват най-много

В днешно време темата за отношенията и доверието става все по-явна и болезнена. Авторитетният медицински сайт WebMd е провел проучване,...

2. Близнаци

Те също изневеряват често лъжейки партньорите си, но за разлика от Скорпионите, те го правят повече за забавление, отколкото за някаква конкретна цел. Хората под този знак няма как да бъдат изцяло искрени и отдадени на половинките си. Затова когато става дума за любов, по-добре да не ги приемате на сериозно.

3. Риба

Незабележимите Риби са страхотни наблюдатели и отлични манипулатори. Те не са лицемерни и подли като Скорпионите, но също така изневеряват лъжейки хората до себе си. Те обичат да фантазират, а най-лошото е, че понякога започват сами да вярват на собствените си лъжи. Сигурно затова много хора ги смятат за „луди“ и трудни. Трудно е да се разбирате с Рибите, защото те живеят в своя свят през цялото време фокусирани върху себе си. Те също така имат способността да игнорират неудобни факти и да премълчават истината, което много често довежда до излишно напрежение в отношенията.

5 прости знака, които издават, че жената изневерява на мъжа си

Противно на общоприетото схващане, че мъжете най-често изневеряват, дамите също са склонни да го правят. Представителите на силния пол ...

4. Рак

Хората от този знак са много чувствителни и ориентирани към семейството. Те имат сърце в ръцете си, следователно може да е изненадващо колко често прибягват към изневяра. За разлика от предходните знаци обаче, ракът няма за цел да нарани своя парньор. Те не искат да нараняват другите, просто изневеряват. След това имат проблем с това и изпитват угризения на съвестта си.

5. Овен

Зодия Овен са много самоуверени. Те виждат измамата като нещо необходимо, което трябва да направят за да излязат от ситуация. Те са способни да излъжат без скрупули, само за да защитят добрия си имидж. Изневярата за тях е начин да си докажат, че са самовлюбени и могат да правят каквото си искат със живота си. Не е тайна, че Овена поставя себе си винаги на първо място, и не само не изпитва неудобство от това, ами го прави с гордост и отношение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да балансирате между връзката с партньора и приятелите ви

Ново начало: Как да смените професията, ако сте на 30, 40 или 50 години

Знамения за косата и ноктите, които всяка жена трябва да спазва

Защо се срещнахме, ако не можем да бъдем заедно

За да расте косата ни по-бързо: трихолог назовава 7-те най-добри продукта

Тези зодии ще донесат вихрушка от драма и емоции в живота ви

Какви грешки се правят при отглеждане на ягоди в двора

Кой и кога не трябва да ходи на сауна - проверете дали сте сред тях

Вгорчават живота си сами: Тези зодии не могат да се освободят от миналото

Какво е синхроничност и как да разберем, че сме преживели съдбовна среща

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com