Какъв е талисманът ви по месец на раждане?

15324
Какъв е талисманът ви по месец на раждане?
Снимка: iStock/Guliver

Кристалите и скъпоценните камъни често се свързват с рождените дати, което предполага, че всеки месец е свързан с определен камък-талисман. В традиционните хороскопи, които разчитат на тях, всеки камък има специални свойства, които могат да повлияят на човека, роден през този месец.

Хороскоп с камък по месец на раждане

Да започнем с януари. За родените през този период гранатът се превръща в камък-талисман. Той може да помогне на хората да повярват в своята преданост и да насочат енергията на интуицията си.

Следва аметистът, свързан с февруари. Този камък помага за поддържане на енергийния баланс и помага да не бъдете претоварени с противоречиви мисли.

Талисман за богатство – какво да направим, за да ни донесе късмет

Март се свързва с аквамарина, който помага за поддържане на баланса, особено в моменти на творчество и раздразнение.

Препоръчва се използването на диамант като талисман за родените през април. Тя подчертава способността му да внася яснота и стабилност в емоционалните прояви, особено при тези, които имат бурно емоционално състояние.

Следващият камък е изумрудът. Трябва да се носи от родените през май. Това е кристал, който може да вдъхнови продуктивността. Стимулира плодотворността и енергично подкрепя начинанията, били те творчески проекти или други амбициозни идеи.

Юни се свързва с александрит. Препоръчва се да замените традиционните перли с александрит, тъй като осигурява защита и ви помага да се чувствате уверени в късмета си. Този камък е предназначен да осигури защита и подкрепа при постигане на целите.

Талисман за богатство и късмет: Как да го изберете и да не си навредите?

За юли се препоръчва рубин. Описва се като „царя на скъпоценните камъни“, който стимулира страстта и любовта, позволявайки на човек да изрази своите вътрешни качества.

Промяна на традиционния рожден камък за родените през август - от сардоникс на шпинел. Подчертава се връзката им със сърдечната енергия, която помага да се изразяваме и живеем истински от сърце.

За хората от септември се препоръчва сапфир. Камъкът е в състояние да отразява негативността и да предпазва от ниски енергии. Това ще помогне на силните и щастливи хора да останат защитени от завистливи очи и негативна енергия.

Ако сте родени през октомври, трябва да замените традиционния опал с турмалин. Подчертава се способността му да поддържа чистотата на мислите и да вярва в истината, осигурявайки увереност в себе си и своите убеждения.

За ноември се препоръчва златния топаз, за ​​който се твърди, че помага да бъдем силни в битките, миротворци в семейството, даващи невероятна устойчивост и увереност.

И накрая, за декемврийските хора се препоръчва синия циркон като камък, който съчетава качествата на приятелство, смелост и красота, давайки увереност в ролята, която човек играе в света.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Искате да сте млади и красиви? Добавете този продукт към диетата си

Ако имате изсъхнал козунак - ето какво да направите с него

Как трябва да съхраняваме козунаците, за да са меки най-дълго време

Какъв брой яйца се боядисват за Великден

Как да боядисаме красиви великденски яйца, на които всички ще се възхищават

Направете това, ако разтегнете връзки или изкълчите ръката

Как най-лесно става почистването на агнешки чревца

Какво да правите, ако кожата на лицето е суха?

Най-известните суеверия за косата и ноктите, които жените трябва да спазват

Тези зодии са орисани от звездите да бъдат щастливи в любовта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com