Какъв тип дрехи ви подхождат според зодията?

8646
Какъв тип дрехи ви подхождат според зодията?
Снимка: iStock

Облеклото ни говори за нашата личност. С избора на дрехи изразяваме себе си и отправяме послание към околните. Начинът, по който се обличаме, е подсъзнателно избиран, той отговаря на вътрешното ни разположение, на това как се чувстваме.

Зодиакалният знак е свързан с характера на определена група хора, които принадлежат към него и затова по облеклото можем да се досетим с представител на коя зодия разговаряме.

Какво е характерното облекло, което подхожда на отделните знаци от Зодиака?

Овен

Дрехите с качулка са много подходящи за родените под този знак. По-ежедневните спортни дрехи им подхождат, добре е да се придържат към тях.

Телец

Бродираните поли са по-нетрадиционна дреха за дамите, но на зодия Телец им върви да ги носят. Те имат модерен стил и обичат модните рискове.

Близнаци

Пуловер на точка? Такова предложение може да е смайващо за много зодиакални знаци, но не и за Близнаците. То е напълно с тон с любопитството, характерно за зодията. Силна и едновременно сантиментална личност може да си позволи такъв избор.

Ето кой цвят дреха е най-подходящ за всяка зодия

Рак

Пъстрите топове са чудесен избор за тези представители на зодиака. Силната женствена страна на дамите - Раци им позволява подобен моден избор.

Лъв

Разкъсаните дънки не са дреха за всеки. На Лъва обаче му пасват идеално. Огнената личност трябва да намери начин за изява и този моден избор е добра опция.

Дева

Бежовият дъждобран сигурно е последното нещо, което ще хрумне на някоя дама, когато избира ежедневното си облекло. Не и на Девата обаче. Тя има нюх към бляскавите одежди и може да оцени класиката и вечното в модата.

Везни

Сивият блейзер може би изглежда скучен за някои дами. Везните обаче са зодията на дипломатично настроените и обичат да има щипка изненада в тренда.

Кои зодии се обличат най-стилно?

Скорпион

Белите маратонки са толкова известни, че даже бяха възпети преди време. Те са добър избор, защото отиват буквално на всичко. Скорпионите обичат реда и чувството им за подреденост в модата ще бъде задоволено по този начин.

Стрелец

Блузата на райета е малко несериозна дреха, но зодия като Стрелеца, която не се взима на сериозно и обича хумора дори в дрехите, ще се радва искрено на такъв моден тренд.

Козирог

Хубавите жилетки са желани от почти всяка дама, но представата за изтънченост у представителките на Козирога напълно е задоволена от една стилна жителка. Тя ще погъделичка чувството за сериозност на тези представителки на зодиака.

Водолей

Ако има нещо вечно в облеклото, това е коженото яке. То е винаги модно и стои страхотно. За Водолея е символ на уникалност.

Риби

Артистичността и дързостта вървят ръка за ръка при Рибите и затова едно V-образно деколте на блузата за тях е секси и артистично.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com