Кои зодии се обличат най-стилно?

19557
Кои зодии се обличат най-стилно?
Снимка: iStock/Guliver

Стилът на обличане на всяка зодия, обичайно се сформира от техния характер, възгледи и усещане за живота, което често и е строго базирано от астрологията.

Вижте тук класиране на най-стилните зодии:

1. Телец

Телецът е най-стилната зодия
Телецът обича изключително качествени дрехи, които имат стойност, стил и са винаги класически. Навън с приятели, телецът винаги ще сложи хубави дрехи, като не е нужно да е на най-високият ток или в свръх скъп костюм, но определено ще се погрижат за отличната си визия.

2. Везни

Везните се отнасят към живота като на моден подиум
Обичате да копирате стила на моделите на от Инстаграм и сте винаги в крак с последните тенденции, но понякога за сметка на комфорта ви. Обичате и вкъщи да сте винаги с дрехи по последните тенденции.

3. Водолей

Водолеят обича авангарден външен вид
Всичките ви тоалети са обмислени предварително, така че няма съмнение да вземете произволен елемент от дрехата от гардероба си. Обичайно Водолей пазарува така че всяка една дреха, аксесоар и обувки да си подхождат и да са в допълващи се тонове. Можете дори да посъветвате близките си за стил!

4. Лъв

Лъвът обича марките повече и понякога миксира стилове, които не бива, но въпреки това обича да купува топ дрехи на топ дизайнери
Вие сте безусловен фен на модата. Винаги сте нащрек за най-новите новости и винаги следвайте тенденцията. Живеете за нови и вълнуващи тенденции.  

5. Стрелец

Стрелецът не харесва никаква суета
Полагате усилия да се обличате добре само ако си струва усилията. Винаги ще предпочетете да си купите качествена дреха, от доказана марка и ще дадете тройно повече пари, защото искате да имате най-доброто, което ще издържи най-дълго.

6. Риби

Рибите имат екстравагантен стил
Вашата странна личност ви позволява да изпробвате нов външен вид с различна степен на успех. Обичайно рибата обича да си сменя мнението рязко и както може в офиса да е в абсолютно делови стил, така се обличат като тийнейджъри в парка.

7. Рак

Ракът е импулсивен наркоман за пазаруване
Постоянно купувате нови дрехи, защото имате нужда от "дозата" вълнение покрай новата покупка, но не винаги избирате нещо хубаво и стилно. Портфейлът ви страда, както и външният ви вид!

8. Скорпион

Скорпионът е на моменти
Всичко е до настроението, в което се чувства зодия Скорпион. В събота може да сте с най-стилната рокля, в неделя да излезете с приятели по стар анцуг. Въпреки че начинът ви на обличане като цяло е приличен, фактът че на моменти сте абсолютно неангажирани с тоалета ви, остава с впечатлението, че не ви е грижа.

9. Овен

Овенът има оригинален стил
Не се влияете от обкръжението или списанията. Обичате ярки цветове, шарени бижута, обичайно някакви ръчно правени, широки дрехи, с ярки щампи, които не винаги се комбинират една с друга.

10. Козирог

Ето кои са най-изисканите зодии

Изискаността е нещо, което има много общо с класа и елегантност. Това е способността да се носиш грациозно и уверено, да излъчваш стил....

Козирозите нямат проблем да облекат рок тениска с диско поличка и да експериментират между изключително различни стилове. Понякога това е хит, но понякога е абсолютен провал. Въпреки че са изключително консервативни в мисленето си, сякаш дрехите е техният начин да покажат разчупено мислене.

11. Близнаци

Близнаците не обичат модата
Вие не сте знак, който е прекалено фокусиран върху външния вид. Няма значение какво носиш, стига да не си гол на улицата! Изключително педантично обаче избирате да си подхождат цветово дрехите, като съответно гардеробът ви прелива с черни дрехи, за да си "ходят" на всичко.

12. Дева

Девата е най-малко стилната зодия
Дева обичайно не е изобщо в крак с какво е младежко и какво стои свежо за всяка възраст, както и подходящи дрехи и съчетаване. Има представители на тази зодия, които обичат стилни дрехи, но като цяло Девата няма време да се занимава с подобни повърхностни неща.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com