Карта Таро за всяка зодия за седмицата (10-17 май)

10625
Карта Таро за всяка зодия за седмицата (10-17 май)
Снимка: Pixabay.com

Овен - Асо пентакли

През тази седмица представителите на зодията ще бъдат здрави и ще имат много късмет. Нещо, което силно искате ще ви се случи. Очаква ви хубава и пълна с приятни изненади седмица в любовен план. Картата за седмицата ви вещае много приятни изживявания във всеки един аспект от живота ви.

Близнаци - Страшния съд

Може би някой от представителите на знака живеят в някаква заблуда. Тази седмица ще бъде решаваща за вас в много отношения. Определено ще отворите очите за нещата и ще ги видите такива, каквито са. Тези от вас, които очакват партньора си да се промени, ще осъзнаят, че това е невъзможно... Някой ще прогледнат и ще видят, че най-добрият им приятел всъщност не им е такъв, а напротив... Като цяло тази седмица ще бъде съдбовна за Близнаците в едно отношение. Ще има промяна и тя ще бъде за добро!

Риби - Осмица жезли

Всичко се подрежда идеално за вас през тази седмица. Всяко едно ваше действие попада право в целта и в един момент ще започнете да се наслаждавате,защото това ви дава много вътрешна сила. Енергични и силни сте - седмицата за вас се очертава успешна!

Везни - Рицар на мечовете

През тази седмица ще имате сериозно раздвижване във всеки един аспект. Освен това Рицар мечове носи много решителност и целенасочени действия, които се случват бързо.пред вас се очертава положителен период за реализиране на нови идеи. Ще ви бъде значително по-лесно да осъществите намерения, които храните от известно време.

Лъв - Страшния съд

И тук подобно на Близнаците ще има промени. Ще отворите очите си за нещата и ще ги видите такива, каквито са. Тези от вас, които очакват партньора си да се промени, ще осъзнаят,че това е невъзможно... Някой ще прогледнат и ще видят, че най-добрият им приятел всъщност не им е такъв, а напротив... Други ще сменят работата, защото ще разберат,че труда им не се цени достатъчно.... Промените, които предстоят ще А за добро!

Водолей - Рицар на пентаклите

Тази седмица минава под максимата: "Бързай бавно". Нямате много енергия, затова отделяйте повече време за почивка. Целеустремени сте и всичко,с което се захванете ще доведе до успех, но това ще отнеме повече време. 

Дева - Петица жезли

Ще възникне някакъв конфликт. Тази карта говори по-скоро за мерене на сили – не вдигайте много шум за нищо. По-добре е да се направи компромис, за да се избегнат загуби. В любовен план сте напрегнати - откъснете се от напрежението и намирайте време за усамотение и почивка - това със сигурност ще окаже благотворно влияние и върху здравето ви.

Телец - Двойка пентакли

Обикновено при тази карта става дума за комбиниране, жонглиране с две отговорности, с две работи, с работа и учене, между личен и професионален живот – дуалностите на ежедневието.  Трябва да бъдете гъвкави - седмицата ще е натоварена, но ще се справите с лекота с всичко.

Рак - Двойка жезли

Ще бъдете изправени пред кръстопът в живота си - имате 2 пътя пред себе си и еднакви шансове и за двата. Не можете да вземете решение по кой да тръгнете. Бъдете спокойни и слушайте сърцето си. Ще има сблъсъци на егото между вас и партньора ви в любовен план. Тази карта илюстрира шумните и разпалени скандали, които партньорите в една нова връзка си спретват, докато се опитват да се нагодят един към друг. Опитайте да успокоите страстите - никой не печели от подобни неща.

Козирог - Десет меча

Има доза скептицизъм и чувство за безнадеждност във вас и действията ви. Недейте! Може би ви трябва малко почивка, релаксация и повече хубави емоции, за да презаредите батериите. В любовен план може би няма да ви върви, но дайте си малко почивка и ще видите,че всичко ще се нареди както трябва.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com