Кейт Мидълтън сама на Свети Валентин

9760
Кейт Мидълтън сама на Свети Валентин

Следващата седмица Кейт Мидълтън ще има първия си официален самостоятелен ангажимент, без принц Уилям, който вчера замина за Фолклендските (Малвински) острови като пилот на хеликоптер от британските кралски ВВС, съобщи Франс прес.

В сряда херцогинята на Кембридж ще посети изложба, посветена на художника Люсиен Фройд. Изложбата ще бъде открита на 9 февруари в Националната портретна галерия и включва портрети, нарисувани от британския художник, който умря миналата година.

Кейт се отдава на благотворителност

Херцогинята на Кембридж Катрин ще се изявява сама като член на британското кралско семейство, докато съпругът й принц Уилям ще е на Фол...

Съобщението за ангажимента на Кейт идва малко след като стана ясно, че съпругът й принц Уилям е заминал за 6 седмици на Фолклендските (Малвински) острови. Националната портретна галерия е в списъка с благотворителни асоциации, които са под патронажа на Кейт. Херцогинята на Кембридж е дипломирана изкуствоведка. Люсиен Фройд е предоставил стотина свои портрети за изложбата. На тях са изобразени любовници, приятели, членове на семейството му. Има и автопортрети.

Кейт ще прекара и първият си Свети Валентин като омъжена жена без своя съпруг. На 14 февруари, в Деня на Св. Валентин, по покана на асоциация за борба срещу пристрастяванията тя ще посети болница в Ливърпул, която също е под нейния патронаж. БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com