Кои 3 зодии ще се къпят в ПАРИ в края на МАРТ

27278
Кои 3 зодии ще се къпят в ПАРИ в края на МАРТ
Снимка: iStock/Guliver

Материалното богатство не е всичко на този свят, но когато имаме достатъчно финанси, се чувстваме много по-спокойни и живеем по-щастлив живот. Това е безспорен факт и сериозна предпоставка да се трудим неуморно, докато не натрупаме нужните спестявания, гарантиращи ни сигурност.

Някои от зодиите ще се къпят в пари в края на март. Те ще се чувстват истински късметлии, защото не са и предполагали, че толкова скоро ще постигнат една от целите си.

Ето ги и тях:

Водолей

Пет късметлийски зодии с голяма финансова стабилност

Не всички хора имат късмет, когато става дума за пари. Дори след като положат много усилия и упорита работа, някои хора се борят да ста...

Водолеите категорично не са хора, които умеят да спестяват. Те дори са склонни всеки месец да харчат толкова, с колкото разполагат. За тях парите нямат кой знае каква стойност и не умеят да ги ценят така, както някои от останалите зодии.

Зодиите, които са готови на всичко за пари

Те обаче ще имат невероятен късмет в края на март. Хазартни личности са по природа и макар останалите да ги съветват да не залагат, да не купуват билети от лотарията и да не пускат тото, те не ги слушат. Точно тази тяхна своенравност ще ги отведе право към забогатяването. Очертава се да спечелят не малка сума пари от тотото или друга игра, която играят. Късметът ще е с тях!

Телец

Телците са пестеливи до предел. Те ще прекършат стотинката на две. Представителите от зодиака са хора, които винаги чакат своето ресто, независимо колко нищожно е то. И въпреки добрата финансова култура, която имат, те никога не могат да се видят с пари.

Тези 5 зодии ще срещнат голямата ЛЮБОВ през втората половина на МАРТ (Част 2)

Не забравяйте да вярвате в любовта. Макар не винаги да сте доволни от случващото се в живота ви, трябва да знаете, че рано или късно къ...

4-те зодии, които ще имат ПАРИ през март

Март месец обаче е решил да ги изненада и то много приятно. С настъпването на пролетта се очертава да получат солидно постъпление в банковите си сметки. Ще получат наследство от роднина, което ще им осигури спокойствие и стабилност, за които се трудят цял един живот.

Рак

Раците са свикнали да спестяват, но го правят умерено. Нито са прахосници, нито спестовници. При тях съществува един много приятен баланс и съвсем спокойно можем да кажем, че са чудесен пример за човек, който се отнася разумно с парите си.

През март ще се чувстват безкрайно щастливи, тъй като неотдавна са инвестирали в нещо, което тепърва започва да им се отблагодарява и то много над очакванията, които предварително са имали!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои билки помагат за ускоряване на метаболизма?

10 случая, когато е време да осъзнаете, че младостта си е тръгнала безвъзвратно

Как лесно да проверим дали парфюмът е оригинален?

Пречи ли бавния метаболизъм на отслабването или е просто мит?

Ако остане главата на кърлежа в кожата - какво да правим

Какви цветя е добре да отглеждаме у дома?

Кои симптоми говорят, че имаме бърз метаболизъм?

Как се пише: не знам или незнам?

Как да проверим гъбите дали са отровни?

Защо в къщата е по-студено, отколкото навън: 5 причини

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com