4-те зодии, които ще имат ПАРИ през март

24642
4-те зодии, които ще имат ПАРИ през март
Снимка: iStock

Март месец ще бъде щедър към някои зодии като им подари това, което им е най-нужно в живота в момента. Ето кои зодии ще получат неочаквана сума пари:

ОВЕН: Овните имат някои основни потребности, които не могат да задоволят, тъй като финансовото им състояние не е много добро. Те имат нужда от нови придобивки, които да направят живота им по-хубав и по-практичен, а все не им достигат пари, за да сбъднат тези свои желания. Овните са прекалено горделиви, за да искат пари назаем, затова по-скоро ще работят като луди, ще пестят много и ще изчакат правилния момент, но не биха живели на кредити и заеми. За щастие през март ще научат, че са наследници на малък имот, който обаче след като бъде продаден може да им донесе много голяма печалба. Всичко ще се нареди за Овните, трябва силно да вярват в това!

13-ият зодиакален знак: ревнив, свободен, кариерист

Има един мит, който гласи, че наскоро се е появил 13-ият знак от Зодиака. Доста време обаче той е оставал непризнаван. Вярва се, че наш...

ТЕЛЕЦ: Доста Телци имат заеми, които трябва да изплатят, за да са на чисто и да не дължат нищо на никого. Телците не се срамуват да поискат помощ, когато имат нужда от това. В интерес на истината представителите на тази зодия са хората, които най-често искат пари назаем. И след това ги връщат до стотинка, в това не бива да има съмнения. През март ще участват в игра, в която ще спечелят голямата награда. А тя няма да е никак скромна! Телците ще могат най-накрая да си отдъхнат и да вложат парите в покупка, за която отдавна мечтаят.

ЛЪВ: За Лъвовете това е много труден финансов период, от който им се иска бързо да излязат и да започнат на чисто. Лъвовете имат нужда от много нови придобивки, които са спешни и не търпят отлагане. Въпреки това те нямат чак толкова големи спестявания, нито доходи, затова имат нужда от голямо финансово постъпление, за да осъществят покупките, от които имат нужда. За щастие късметът им ще проработи и ще им донесе голяма сума пари, които ще спечелят по най-невероятния начин – в казино, в игра с приятели или от лотарията. Където и да ви срещне късметът, радвайте му се и бъдете благодарни на съдбата, че не ви е забравила и ви помага чисто финансово!

СКОРПИОН: Скорпионите имат някои желания, които отдавна отлагат – пътуване или покупка на кола, апартамент... каквито и нужди да имат Скорпионите, чакането продължава прекалено дълго. За щастие късметът ще им се усмихне и ще разберат, че наследствено им се полага не малка сума пари! Тази новина ще дойде във финансово труден за тях момент, което ще ги накара да се усмихнат и да успокоят, както и да се радват на живота. Важно е Скорпионите да не харчат всички пари накуп, защото в близко бъдеще може да им потрябват и винаги трябва да имат нещичко заделено настрана.

 

Твоята зодия по време на купон

По време на купон всеки се държи по по-различен начин, отколкото в ежедневието и това е безспорен факт. Запознайте се с един забавен хо...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пречи ли бавния метаболизъм на отслабването или е просто мит?

Ако остане главата на кърлежа в кожата - какво да правим

Какви цветя е добре да отглеждаме у дома?

Кои симптоми говорят, че имаме бърз метаболизъм?

Как се пише: не знам или незнам?

Как да проверим гъбите дали са отровни?

Защо в къщата е по-студено, отколкото навън: 5 причини

Кога не трябва да подарявате и да изхвърляте стари вещи?

Преди да сготвите пилето направете това, за да премахнете химията от него

Какво да правите, когато ви се прияде шоколад: 3 съвета за различни случаи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com