Кои са 4-те зодии с най-високо либидо?

7728
Кои са 4-те зодии с най-високо либидо?
Снимка: iStock/Guliver

Ако случайно сте родени под някой от следните признаци и вътрешният ви монолог е основно „Секс секс секс?" тогава има шанс да сте благословени с най-високото либидо. Така че продължавайте да се забавлявате (отново, безопасно и отговорно, моля) и обичайте на воля.

1. Овен

Овенът е известен със своя авантюристичен дух, ентусиазъм и привидно безкрайна енергия, така че както можете да си представите, този знак също е и много див в чаршафите. Каквото и да искат овните, те вероятно ще получат, защото нямат страх да го преследват. Сексуалното желание на овена е такова, че по всяко време трябва да бъдете подготвени да бъдете придърпани в някой ъгъл за импровизации, защото няма нищо, което тези адреналинови наркомани обичат повече от горещата и бърза страст. Също така, сексът с този знак никога не е скучен, защото преди всичко овенът иска да прекара страхотно и да опита нови и вълнуващи неща - както в спалнята, така и извън нея. Така че по принцип трябва да очаквате да експериментирате и да играете някои доста странни любовни игри, ако сте с овен.

Тези 3 зодии винаги успяват да намерят истинската любов

Има хора, които цял живот се лутат и никога не успяват да открият истинската любов. Има и такива, които са родени да се срещнат със сво...

Какъв партньор ви подхожда според зодията

2. Телец

За чувствения и любящ телец няма такова нещо като прекалено много секс. Докосването е любовният език на телеца, така че можете да се обзаложите, че това означава невероятно високо сексуално желание. Те просто искат да се изгубят в усещането на друг човек - и ако зависи от тях, сексът щеше да продължи с часове. Те обичат дълги, страстни целувки, еротичен масаж и свързване на почти духовно ниво. Освен това, те са толкова търпеливи (и щедри), че можете да разчитате на невероятно време с тях в леглото.

3. Лъв

Повишаване на либидото с натурални екстракти - какво съдържа био-продуктът Casanova?

Липсата на сексуално желание и пониженото либидо са моменти, които се появяват при всеки мъж в даден период. Тогава представителите на ...

Хубаво е, че лъвовете са толкова очарователни, защото ако не бяха, никога нямаше да успеят да задоволят високите си сексуални влечения. Те привличат партньори към тях с тяхната закачлива природа и с тяхната топла и сърдечна аура. Но просто бъдете предупредени, че обичат да се самоизтъкват в леглото. Те са креативни и ентусиазирани любовници, които никога не пропускат шанса да изпробват нов ход, особено този, който ги кара да изглеждат невероятно отстрани. И да, те очакват да получават изцяло и често комплименти за външния си вид и представянето им в леглото, така че не бъдете мълчаливи, ако искате да останете в леглото на лъвовете - и повярвайте ми, ще го направите. Да, те могат да бъдат егоцентрици от време на време, но лъвът е невероятно любящ и лоялен, така че напълно си заслужава.

Как зодиите се справят с щастието и вълнението

4. Скорпион

Скорпионът има високо сексуално влечение? Кой да предположи? Хм ... само всеки, който някога е имал щастието да се озове в леглото с такъв. Да, няма знак, по -сексуално привличащ и с по-високо либидо от скорпиона. Тези изключително страстни и вълнуващи любовници процъфтяват при физически контакт и са също толкова инвестирани в това, че партньорите им се забавляват, както и те. Никога не им липсват възможности и за сексуални партньори, благодарение на невероятния си магнетизъм и увереността да преследват всеки, когото привличат. С една дума те са неустоими.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com