Кои зодии не могат да се справят със стреса?

8472
Кои зодии не могат да се справят със стреса?
Снимка: iStock/Guliver

Никой не обича, когато е под стрес. Има голяма разлика между отношението на хората, когато са притиснати до стената. Някои се справят, а други се пречупват и не успяват да преодолеят трудностите в дадения момент.

Зодиите, които не могат да се справят със стреса

Везни

На първо място започваме с колебливите Везни. Те са зодия с много добри качества, но не могат да дадат най-доброто от себе си, когато са под стрес. Особено когато става дума за важен избор. Например, кажете на един мениджър, който е от тази зодия, че трябва да уволни човек от екипа си и го поставите в неприятната ситуация да избира кой да остане на работа. В този случай това ще е страшно неприятно за много хора в същото положение, но за човек от зодия Везни това ще е пълен кошмар. Везните просто не се справят добре със стреса и това е ясен факт за всички. Ако искате да видите най-доброто от тях не ги притискайте. 

От Водолей до Овен: Зодиите, които винаги са под стрес

Рак

Раците са прекрасни и много отдадени хора. Те работят добре и са уверени. Поне докато не объркат нещо. И тогава идват съмненията. Започват да се питат дали са достатъчно добри. Дали оправдават очакванията и доверието, което хората им гласуват? Сещат се за ситуации, в които са се издънвали преди, и това ги подтиска още повече. Раците имат нужда от емоционална подкрепа, когато са на път да изпаднат в такава дупка. Сами много трудно ще излязат от нея. Насърчавайте ги постоянно и им помагайте. Ироничното при тях е, че стресът, който ги кара да се притесняват, често е причинен от самите тях. 

Водолей

Обичаме чувствените и възвишени Водолеи, но те просто не са създадени за работа под стрес. Това са хора, които искат да се фокусират върху интелектуалното и са страшни перфекционисти. Те винаги искат да отидат отвъд очакванията и притискането с крайни срокове само ограничава техния размах. Те имат голям проблем да намерят баланса между перфектното изпълнение и сроковете, в които трябва да бъде доставено. Например, ако поръчате картина на подобен художник, той ще иска да я нарисува като шедьовър без да мисли, че е проблем да се забави малко от уговорената дата. Водолеите са творци, които искат да вдъхнат красота на всичко в ежедневието. И когато се провалят това им носи голямо разочарование. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Гергьовден 2024 – всичко за празника на едно място

Къде се намират мощите на Свети Георги?

Колко дълго могат да се съхраняват боядисаните яйца

Пожелания за Гергьовден

Гергьовден 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Как сe приготвя традиционната питка за Гергьовден?

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com