Кои зодии не знаят какво е махмурлук?

3187
 Кои зодии не знаят какво е махмурлук?
Снимка: iStock

Ах, ужасният махмурлук. Събуждате се след нощ на партита с главоболие, разстроен стомах и общо усещане за мизерия. Но какво би станало, ако можехте да се забавлявате без последствията? Вярвате или не, има някои зодиакални знаци, които нямат проблем с махмурлука! Нека да разгледаме кои от тях не страдат от блуса след парти.

Водолей

Водолеят е един от най-независимите зодиакални знаци, което означава също, че няма нужда да разчита на алкохола, за да се забавлява. Те са известни и с творческия си ум и способността си да мислят нестандартно, което ги прави отлични специалисти по решаване на проблеми, които могат да измислят креативни решения, за да не пият прекалено много за една вечер.

Дева

Девите са известни със своята практичност и здрав разум. Те вземат решения въз основа на логиката, а не на емоциите, и винаги търсят разумни решения на проблемите. Те рядко прекаляват с алкохола, тъй като разбират как той може да се отрази на здравето и благосъстоянието им.

Риби

Рибите често са описвани като състрадателни и съпричастни хора, които се грижат дълбоко за благополучието на другите - включително и за своето собствено! Поради това те са склонни да внимават колко пият и се стремят да поддържат баланс във всички области на живота си. Това означава, че махмурлукът рядко е проблем за тях!

Стрелец

Стрелците не обичат да се обвързват и обичат да изследват нови места и култури - дори ако това означава да се отдадат на една или две алкохолни напитки по пътя! Това обаче не означава, че те се отдават на безразсъдство; вместо това те се стремят да намерят начин да се забавляват, без да прекаляват с алкохола. Това ги прави по-малко склонни да страдат от махмурлук след дълги нощи в непознати градове.

Когато става въпрос за махмурлук, някои зодии се справят по-добре от други! Водолеите, Девите, Рибите и Стрелците са склонни да не страдат от махмурлук заради независимите си личности, разумния подход към вземането на решения, съпричастността към себе си и другите или авантюристичния си характер. Така че следващия път, когато се отправите на нощ в града с приятелите си, които принадлежат към тези зодиакални знаци , няма да се притеснявате за неприятни последици! Успех - нека нощите ви без махмурлук продължат вечно!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 16 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 16 май /валутен калкулатор/

Дрехи с лоша енергия: 10 неща, които ви правят нещастни според фън шуй

Истински гении: 6 неочаквани навика, които разкриват интелектуалец - проверете дали ги имате

Как да имаме успешна връзка с по-млад мъж?

Как да спрем да се обиждаме от други хора: 8 стъпки към нов живот

Дрехи, които ви карат да изглеждате дебели: 10 модни грешки, които всяка жена прави

Сбъднати мечти: как правилно да благодарим на Вселената (и защо е необходимо)

Тайни за гладки пети: Как да предотвратите и лекувате напуканите пети?

Знаете ли как се размножават медузите?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com