Колко секс ни е нужен?

11104
Колко секс ни е нужен?
Снимка: iStock/Guliver

В секса има само едно правило: няма никакви правила! Разрешено е всичко, което се харесва и от двамата партньори. Затова правете любов колкото искате и където искате. Защото ако сексуалната функция не се тренира, тя неизбежно закърнява.

С течението на времето всяка двойка се придържа към свой ритъм на интимния живот. Младите двойки почти не излизат от постелята, някъде към 30-те страстите започват да утихват и хората си спомнят за секса от 3 до 5 пъти седмично.

На 40 години подвизите в леглото все по-рядко вълнуват мъжката фантазия, отстъпвайки място на мисли за кариерата и на семейните грижи. Ето защо повечето представители а силния пол правят "това" 2-3 пъти седмично.

При дамите нещата стоят точно обратното – след 30 години женското либидо разцъфтява и дамите правят секс по-охотно, отколкото на по-крехка възраст. Ето защо 2-3 полови контакта на седмицата устройват и повечето Еви – неслучайно специалистите определят този ритъм като физиологична норма. Цифрите обаче са доста условни.

Сексуалността е нещо много деликатно и зависи не само от възрастта, но и от темперамента. Има хора със силна полова конституция, за които сексът е едва ли не най-важното в живота. Те са способни да правят любов по цели нощи, без изобщо да ги е грижа за средностатистическите норми. Те имат свой график, към който се придържат. Как да познаете тези типове? Мъжете са набити, широкоплещести, с тесен таз и обилна растителност по тялото. Жените пък са надарени с голям бюст и пищни бедра.

Притежателите на слаб сексуален темперамент могат да си спомнят за любовните утехи два пъти на месец, даже по-рядко, без изобщо да страдат. Просто според тях има много по-интересни неща от физическата близост.

Външно те са пълната противоположност на сексуалните типове – високи, ъгловати, дългокраки. Мъжете имат тесни рамене и сравнително широк таз, а дамите малки гърди и тесни бедра.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com