Кучето ви издава какъв сте в леглото

12309
Кучето ви издава какъв сте в леглото

Оказва се, че домашните любимци са много показателни и за характера на собствениците си. Ново изследване показва, че има доста неща, които могат да се прочетат само според домашния ви любимец, пишат британски медии.

Според жените, участвали в анкетата, мъжете са по-привлекателни, когато разхождат голяма порода куче като голдън ретрийвър, предаде БГНЕС. От друга страна, собствениците на породи като булдог и чихуахуа са по-скоро за една нощ, отколкото за дълга връзка.

Мъжете виждат първо обувките на жената

Представителите на силния пол първо гледат обувките на жените и от тях формират първото си впечатление, установиха специалисти от униве...

Изследването потвърждава стереотипите, наложени от обществото. Например изисканите жени имат пудели или други миниатюрни породи. Те често се възприемат като нервни, но и като доста горещи под завивките.

Мъжете с немски овчарки обичат да държат нещата под контрол, включително и в спалнята. На бигъла се дава висока оценка, тъй като те имат темперамент и изявени ловни умения. Те са всичко, което мъжете искат в една добра жена. Възможно е обаче жените с тази порода кучета да са вманиачени по партньора, с който са и винаги да искат да знаят къде и какво прави той.

Мъжете, които притежават лабрадори, са доста привлекателни в очите на жените, но в същото време са доверчиви и нежни.

Редактор: Десислава Симова

Жените пишат по-добре за секс

Дамите са по-талантливи в писането на еротична литература, смятат експертите, предаде БГНЕС. Те описват любовния акт с много по-голяма...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com