Мъже, спрете да правите това

15750
Мъже, спрете да правите това

Нали се сещаш за онзи момент, когато очите ти се разширяват в изненада и се питаш как е възможно любимият ти да направи подобна глупост? Колкото и да ги обичаме, те винаги намират начин да ни изненадат с нелогичните си действия и да ни вбесят до крайност. Предлагаме ти да видиш няколко примера и ако в тях разпознаеш и своя мъж (което неминуемо ще се случи), можеш да направиш едно единствено нещо – да ги покажеш на приятелките си и да се посмеете. Той няма да спре да ги прави, а ние въпреки това ще го обичаме.

1. Планирането на изненади

По някаква причина мъжете си мислят, че обичаме изненадите. Някои от нас дори твърдят, че е истина. Но никоя жена не иска да тръгва на пътешествие, без да знае каква е крайната дестинация, защото няма да знае какви дрехи да си вземе. Никоя жена не казва „Имам нужда от нова чанта” с надеждата мъжът й буквално да излезе и да й купи чанта – всички знаем какъв би бил резултатът. Едва ли има нужда от повече уточнения.

2. Невъзможността да следят мисълта ти

Те просто не могат да ни изслушват докрай. Дали женската интонация е монотонна или мъжете просто не могат да фокусират вниманието си върху монолог за по-дълго от 20 секунди, фактите са факти. За да те изслушват трябва да прилагаш най-невероятни номерца и дори да поставяш ултиматуми.

3. Заспиването след секс

Точно след секса ние обичаме да се погушкаме или да си погoворим с мъжете си, защото тогава ги чувстваме по-близки от всякога. Те обаче изглежда са свършили мисията си и моментално минават на режим „почивка”. Няма нищо по-разочароващо от това мъжът до теб да захърка четири минути, след като е свалил презерватива.

Научете останалите неща в нашия женски сайт iWoman.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com