Най-скъпият молив

28144
Най-скъпият молив

Германската марка Фабер-Кастел представи най-скъпия молив в света, който е част от линията й с луксозни инструменти за писане "Граф фон Фабер-Кастел".

Съвършеният молив (Perfect pencil) струва 12 800 долара и е произведен само в 99 броя. Всеки молив е изработен от 240-годишно маслиново дърво, а удължителят и краят му са от бяло злато.

Адвокат кандидатства за Гинес със свирки

Над 1000 свирки от цял свят притежава казанлъшкият адвокат Крум Крачанов, предаде БГНЕС. Крачанов поставя началото на своята сбирка пр...


В удължителя има острилка и вградена гумичка, която лесно може да бъде заменена и използвана. Само удължителят е произведен от 18-каратово бяло злато. Върху капачката са поставени три диаманта с най-високо качество. Те са с изключителна чистота и правят моливите наистина безценни, пише БГНЕС.

Фабер-Кастел има линии луксозни моливи, автоматични моливи и писалки. Те се изработват от луксозни материали като абанос, смола и слонова кост. Марката притежава най-старата оцеляла дървена кутия за моливи и най-малкия молив в света.

 

Рекорд за паралелно паркиране хит в мрежата (Видео)

В Книгата на рекордите на Гинес бе вписан нов рекордьор. Той е на германския автомобилен каскадьор Рони Векелсбергер. Той поднови реко...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com