Най-смелите сексуални мечти на мъжете

51646
Най-смелите сексуални мечти на мъжете

Всеки мъж има своите сексуални фантазии и това e нещо съвсем нормално. Те обаче невинаги трябва да се споделят и осъществяват, защото реалните действия може да разочароват не само партньорката, но и самия инициатор на експеримента. Ето кои са основите сексуални практики, за които мечтаят повечето мъже и които нe са напълно осъществими. Тези мечти разкриват и някои мъжки тайни.

Секс без прелюдия
Да нападнеш и завладееш, да утолиш желанието без да хабиш време за ласки – мъжът мечтае да заприлича на звяр в брачния период. Но малцина са тези, които са готови да преминат към действие: сексът без прелюдия се възприема като демонстрация на власт, проява на егоизъм от незряла личност. Това е така, тъй като той лишава партньорите от емоционална въвлеченост  и свежда сексуалността до съединението на гениталиите. Затова жената може да си помисли, че тялото й е само инструмент за мъжа и че на нейно място е могла бъде всяка друга. Друга причина е, че подобен акт напомня за изнасилване.
Не забравяйте: Преди да се нахвърлите грубо върху  своята любима трябва да се убедите, че тя, точно в този момент, също изпитва такова желание.  А за това е необходимо нейната възприемчивост да е изострена. Така че сексът без предварителна подготовка, по парадоксален начин, изисква много такт.

Рискован секс
Секс в офиса, в асансьора, в подлеза, в тоалетната на ресторанта или влака, рискувайки да бъдете „хванати“ – тази фантазия възбужда невероятно. „Опасната“ обстановка осигурява адреналин и удовлетворява влечението към ексхибиционизма. Освен  това позволява на мъжа да изпита своята решителност и смелост: „Аз мога да правя секс където си поискам и не ми пука за последиците!“
Не забравяйте: Ако сте предварително убедени, че и жената желае да рискува, то екстремните приключения ще внесат пикантност в сексуалния ви живот. На някое срамежливо момиче, обаче те едва ли ще се харесат и насладата няма да е взаимна.

Секс с връзване
Сексът с връзване навява асоциация с насилие и може да отблъсне много жени.  Да увиеш партньорката си с въжета, за да не може да мърда, подобно желание може да е свързано с фантазия за власт. Но истинските поклонници на връзването знаят, че това е преди всичко естетическа наслада, като театрално-еротично представление. Най-добрите в тази област, не случайно, са японците.
Не забравяйте:  За да осъществите тази фантазия задължително обяснете предварително на жената смисъла на предстоящото – опишете идеята си за вели театрална постановка, в която тя ще играе главната роля, в какво се състои смисъла на представлението. Партньорът трябва ясно да покаже намерението си да изрази възхитата от тялото на жената.

Тройка
Един мъж с две жени – тази композиция е символ на пълното удовлетворение и всемогъщество.  Приятелката ви едва ли ще е във възторг от подобна идея и сигурно ще си помисли, че не може да ви задоволи напълно. Освен това тя ще възприема другата като съперница. Мъжът обаче гледа по друг начин на тази ситуация. Той не поставя под съмнение сексуалните достойнства на партньорката си, а напротив – иска да я въвлече в нова еротична игра. Мъжът съставя сценарий,  в който две жени се милват една друга, тъй като им липсва мъж, той ги наблюдава, а после се присъединява, за да задоволи и двете. В определен смисъл това му определя ролята на героя.

Някои мъже приемат и обратното съотношение – една жена и двама мъже. В този случай фантазията отразява влечение към ексхибиционизъм, стремеж да покаже на другия мъж своята мощ, като се демонстрира в действие и поделяйки своята жена с него. Зад това може да се крие още и склонност към хомосексуализъм.
Не забравяйте: Каквито и да са съзнателните или подсъзнателните причини за това желание, реализацията му може да разруши връзката ви.

Без принуда!

Това е основното правило за всеки вид секс. Ако партньорът мечтае да опита нова сексуална практика, но  тя не предизвиква у вас незабавна положителна реакция, може да му предложите първоначално да я обсъдите. Помолете го да ви даде време, за да обмислите всичко. Често съгласието да бъде изслушан разказът за фантазията е напълно достатъчно и партньорът не настоява за изпълнението й.  Ако обаче той настоява да преминете към действие, а вие не желаете, не се принуждавайте. Може да споделите топлите си чувства към партньора и едновременно да му откажете изпълнението на конкретния сценария, по формулата: да- на човека, не – на предложението.  В замяна може да предложите друга сексуална игра, която се харесва и на вас.

Още интересни новини четете на samotniroditeli.com

Всеки 10-ти е спал с майката на най-добрия си приятел

Съществуват неписани "мъжки заповеди", какво може и не може да правят двама най-добри приятели от мъжки пол, които спазват едва 39% от ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно