Обявиха Принц Хари за най-желан ерген

14338
Обявиха Принц Хари за най-желан ерген

Малкият брат на принц Уилям, който в момента се намира на мисия като пилот на военен хеликоптер в Афганистан, оглави класацията на 40-те най-желани ергени в света на американското списание "Таун енд Кънтри", съобщи БГНЕС. Той изпревари най-известните ергени в Холивуд Джордж Клуни и Джак Никълсън.

"Малкият брат на принц Уилям флиртува и кара хеликоптери „Апачи” с еднаква увереност", коментира списанието си в статия за 28-годишния принц. В класацията са включени още няколко европейски кралски особи, сред които гръцкият принц Филипос, внукът на Грейс Кели принц Пиер Рение Стефано Казираги от Монако, шведският принц Карл Филип и белгийският принц Амедео.

Обявиха принц Хари за простак на годината

Принц Хари бе обявен за звездата с най-лоши маниери в света. По-малкият брат на принц Уилям беше заклеймен и заради опетняването на ари...

В класацията попадат и редица спортни звезди, сред които голфърът Адам Скот, състезателят по американски футбол Тим Тебоу и бейзболната звезда Джеръми Лин. Добре представени са и децата на големи звезди - четиримата синове на певеца Брайън Фери - Мерлин, Айзък, Отис и Тара, синът на Арнолд Шварценегер Патрик, синът актьор на Клинт Истууд Скот, бившият приятел на Тейлър Суифт Конър Кнеди.

Редактор: Надежда Иванова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com