Пет зодиакални знака, които създават семейство по-късно, но завинаги

24876
Пет зодиакални знака, които създават семейство по-късно, но завинаги
Снимка: iStock/Guliver

Всеки от нас мечтае да се ожени или да се омъжи и то да е завинаги. В името на тази цел много хора са готови да търсят своя единствен (единствена) в продължение на много месеци и дори години. Само и само семейството да успее да съществува дълго време.

Но не се получава така при всички. Някои любовни истории свършват, за съжаление, с развод. И ако за някои хора това не изглежда нещо трагично, то сред нас има и такива, за които печатът на развода се превръща в най-лошото събитие в живота.

Астрологът Ирина Андреева посочи кои зодии са съсредоточени към създаването на силно и сплотено семейство. Оказва се, че този фактор е предопределен в момента на раждането на детето.

10 знака, че и двамата вече сте готови за брак

С кого да минем под венчило?

1. Скорпион

Въпреки бурния темперамент, тези хора са склонни да се влюбват в човек така, че да не могат да живеят без него. Може би затова прибързаните бракове със Скорпионите почти никога не се случват. Защото разбират: семейството е завинаги. Ето защо, ако искате да срещнете старостта с любимия си Скорпион, не се колебайте дълго време - съгласете се да станете негова половинка.

2. Лъв

Лъвовете рядко се съгласяват да отидат в гражданското с човек преди да „изядат един чувал сол“ заедно. В крайна сметка кралете на природата мечтаят за силно семейство, деца и внуци и най-важното - великолепен празник в деня на златната сватба. Да, да, Лъвът мислеше всички тези подробности в главата си много преди да се появи брачна халка на безименния му пръст. Но той обикновено не бърза да сбъдва мечти с „непроверен“ човек.

4 основни съвета за успешен брак

3. Козирог

Тази зодия обикновено е последният от приятелите, които сключват брак. И всичко това, защото от младостта си той прави списък с черти на характера, които неговият избраник (избраница) трябва да има. И ако поне един елемент не съвпада, ще трябва да търси нов претендент за ролята на съпруг. Но когато изборът е направен, не се колебае - този брак е завинаги.

4. Везни

Представителите на този знак се считат за вятърничави и несериозни. В действителност обаче това не е така. Просто Везните знаят със сигурност, че след като са се оженили или сключили брак няма да има повече шансове за кръшкане (това е в противоречие с житейските им принципи). Така че трябва да се наслаждават на живота, докато има време и възможност. Най-често Везните се женят на около 40 години и са надежден приятел и верен любовник на своите половинки.

Хороскоп за средата на пролетта за 12-те зодии на Зодиака

5. Дева

Девите са толкова свикнали да идеализират живота си и да постигат съвършенство във всичките му области, че намирането на достоен партньор в живота е най-трудната задача за тях. От детството си търсят кандидати за ръката и сърцето, но отново и отново се разочароват от обектите на симпатия. Обикновено до 40-годишна възраст кръгът на кандидатите се стеснява. Но този факт не принуждава Девата да намали изискванията за потенциален съпруг. Ако късметът е на тяхна страна и всички пъзели се подредят, тогава този съюз ще бъде стандартно щастлив и възможно най-дълъг.

Как всяка зодия преживява развода

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com