Пожелания за нова година 2023

26276
Пожелания за нова година 2023
Снимка: iStock

Посрещането на Новата година е обвързано с поздравления, които отпращаме към близки, приятели, роднини и колеги. Ако тази година искате да сте повече от оригинални и вашите пожелания да се помнят дълго време, то значи сте попаднали на правилното място.

Ето ги и нашите новогодишни пожелания:

1. Пожелавам ти Новата 2023 година да ти донесе много повече късмет, сполуки и щастливи мигове. Нека усмивката да се настани перманентно върху лицето ти и всичко, за което мечтаеш, да се превръща в реалност.

2. Нека с настъпването на Новата година у теб се пробуди желание да надградиш всичко, което си постигнал до момента. Вярвай в себе си и никога не се отказвай от целите, които си поставяш.

3. Време е да погледнеш към 2023 с очи, пълни с надежда, копнежи и усещане за свобода. Постави си цели, които да преследваш и гониш. Бъди устремен!

7 неща за Нова година, които не знаете

4. Честност, свобода, доброта, здраве, любов – нека всичко това бъде част от теб през новата година. Не спирай да мечтаеш!

5. Време е за новите 365 дни, в които да постигнеш всичко онова, което до този момент си отлагал. Вярвай в доброто и се окичи със здраве.

Защо настъпи 2023-та? Защото изпратихме пет милиарда емотикони

2023-тa настъпи и всички знаем причината: защото пратихме десет милиарда емотикони. В Слънчевата система - това се знае отдавна - има ...

6. Мир, хармония и топлина за теб през новата 2023 година. Нека всичко онова, за което мечтаеш, се превръща в реалност. Нека не срещаш нито една спънка по пътя си.

7. Отдели си време в което да мечтаеш и вярваш в доброто, честността и състрадателността. Честита Нова Година на теб. Бъди здрав, непоколебим и целеустремен.

8. Време е да вдигнем наздравица и да посрещнем в дома си новата 2023 година, която ни е подготвила куп изненади и предизвикателства, за които най-малко подозираме. Пожелавам ти да срещаш само добри хора по пътя си, а здравето да е твой верен приятел.

9. Подай ръка на новата 2023 година и я покани в дома си. Тя има много нови истории, които тепърва ще ти разкаже. Изпрати старата 2022 с усмивка и с надежда за още по-стойностни моменти и незабравими преживявания.

10. Честита Нова Година! Време е да вдигнем най-звънката наздравица и да си пожелаем повече любов, повече мир и повече разбирателство. Нека светът се превърне в едно далеч по-спокойно и хармонично място, където да се чувстваме у дома си. Здраве за всички ни!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 признака, по които се познават фалшивите приятели

7 причини, поради които работата на свободна практика не е за всеки

Желатин вместо колаген: народен лек за вашата красота

Знаете ли откъде извира река Огоста?

10 мощни положителни утвърждения на Луиз Хей, с които да промените живота си

Чувствате ли живота си блокиран? 4 знака от Съдбата, че сте на грешен път

Психология на речевата атака: как да се научим да поставяме арогантните хора на мястото им

Ето как да се освободите от лоша карма

Топ 3 на най-красивите скални манастири в България

Ефективното естествено средство за отблъскване на мравките

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Лекар: Това е най-добрата риба при диабет и болна щитовидна жлеза
Лекар: Това е най-добрата риба при диабет и болна щитовидна жлеза

Тази риба се консумира пържена, печена и дори пушена. Но малко хора се замислят как това ястие влияе на здравето. "Всъщност мойвата е малко по-различна...