При секс мъжете гледат жената в... лицето

44332
При секс мъжете гледат жената в... лицето

Коя част от женското тяло гледат мъжете по време на секс? Гърдите (малки или големи)? Неее, те участват активно в лябовната игра. Гърба? Вероятно има такива мъже, но пердвид това, че скорошно изследване показа, че „кучешката” е сред най-мразените от жените пози (Actualno.com предлага да видите и другите недолюбвани упражнения) – едва ли.

Да не гадаем и да оставим отговора на специалистите. Дава го британската психоложка Кокс Рейси, съобщава БГНЕС, която е написала 14 книги за секса, отношенията и езика на тялото.

Технологии в услуга на секса

Табутата в секса отдавна са в миналото. Всичко ново е добре дошло. Явно така се приема и новият вибромасажор за двойки. Производителите...

Тя е направила проучване, за да разбере коя част от женското тяло приковава погледите на мъжете по време на секс. Отговорът дошъл напълно изненадващо и за нея. Проучването показвало, че по време на интимни ласки силният пол обича да гледа най-много лицето на партньорката си. А причината е повече от прозаична: изражението и чертите на половинките им им дават възможно най-доброто доказателство дали се справят добре.

Редактор: Надежда Иванова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com