Развенчаните секс митове за мъжете

40364
Развенчаните секс митове за мъжете

Разкази на маса и на по чашка. Много често така се подхранват митовете за мъжката сексуалност, част от които изглежда си остават само на масата и в мъжката компания. Многобройни проучвания развенчаха някои от най-разпространените митове за мъжката сексуалност, обобщава БГНЕС. Ето някои от тях.

1. Мъжете забелязват на първо място външността на срещуположния пол. Новите изследвания сочат, че господата ценят повече човешките качества на половинките си пред физическите данни.

Ниският дамски тембър възбужда мъжете

Ниският тембър на гласа подлудява мъжете. Пример за такъв глас е била Мерилин Монро, която само с една дума е действала като магнит за ...

2. Мъжете предпочитат блондинки. Но не по-малко си падат и по брюнетки и червенокоси.

3. Силните мъже не плачат. Напротив според психолозите представителите на силния пол изпитват дълбоки чувства, които все по-често разкриват на своя партньор и не крият сълзите си.

4. Мъжете не вярват в любовта- в това са убедени голяма част от жените, но според анкета за представителите на силния пол любовта е "вълшебно чувство", което може да продължи цял живот.

5. Един мъж не може да бъде само с една жена. Абсолютно грешно твърдение, защото съвременните двойки са по-често моногамни и правят секс само един с друг.

82% от мъжете предпочитат да го правят под душа

Мъжете предпочитат да правят секс в банята, а жените – на открито, сочат данните от американско проучване, съобщи БГНЕС. Група ам...

6. Развенчан е и митът, че мъжете трябва първи да поемат инициативата за секс. Наблюденията показват, че понякога момчетата са доста по-плахи и оставят всичко в ръцете на срещуположния пол, които насърчават интимните отношения.

Редактор: Надежда Иванова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com