Рогоносец съди банка: жена му се влюбила там в друг

8499
Рогоносец съди банка: жена му се влюбила там в друг

Съд в Йоханесбург отхвърли жалбата на мъж, който искал да съди банката, където работела жена му, защото там тя се влюбила в свой колета. За любопитния казус информира местният вестник "Беелд", цитиран от БГНЕС.

Жалбата на Рамнат Десие е най-малкото странна. Той държи, че банката "ФърстРанд" е в една или друга степен отговорна за мъката и страданието, което понесъл заради връзката на съпругата си, заявил съдията Найджъл Уилис.

Знам, че ищците в Йоханесбург проявяват въображение, но тази жалба заслужава специална награда, добавил съдията, като подчертал, че южноафриканското право не предвижда подобен казус.

Непрекъснато се случва хора да се влюбват на работното място. Не смятам, че можем да позволим на засегнатите да искат обезщетение, добавил той.

Рамнат Десие обаче счита, че "ФърстРанд" трябва да понесе отговорност, защото именно работейки там жена му се е срещнала с любовника си. След като съдът отхвърли жалбата му, той ще трябва да плати съдебните разходи, направени от банката.

Редактор: Надежда Иванова

Ревността и изневярата заложени генетично

Изследване на специалисти по психиатрия и неврология от университета в Пиза е установило, че в човешкия мозък съществуват зони, отговар...

 

 

 

 

Най-честите причини за скандали в семейството

Скандалите за това кой да сготви и да почисти след храненето са едни от най-честите източници на напрежение при двойките, показва брита...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com