Романтичният ви хороскоп за седмицата

22852
Романтичният ви хороскоп за седмицата
Снимка: Thinkstock

Овен

В началото на седмицата ще имате съдбоносна среща. Не се приготвяйте предварително и без това срещата ще ви завари тотално неподготвени, в което ще е цялото вълшебство на случващото се. Чувствата ще са изключително силни. Все пак не бързайте да се кълнете във вечна любов, да се развеждате или жените, в зависимост от ситуацията, която се намирате. Хората са казали, че преди да преживеете победа, загуба или ремонт, чувствата не може да бъдат категорично доказани. Това не значи да се юрвате да сваляте тапетите. Избирането на подаръци и прекарването на празничните дни с роднините също не е малко изпитание. В сряда бъдете внимателни с автомобила, проверете маслото и всичко, което трябва, за да пътувате без проблеми. Първите дни на седмицата не са подходящи за полагане на изпити и обръщането към съдебни институции.

Телец

Успехът винаги дава криле. Ще бъдете от щастливците, които ще имат възможност за избор. Въпросът е дали да прекарате празниците в състояние на необвързан или с половинка. Другата част от вас с трепет очаква това ваше решение. Вие обаче не давате свободата си така лесно. Нямате много време да решаване. Вярно е, че свободата е безценна, но по време на самите празници може да усетите глождеща самота, която обаче ще продължи и след празниците. Просто се опитайте да предвидите нещата, но бъдете честни. Когато са двама са нужни компромиси. Целия свят така прави…В средата на седмицата може да чуете сплетни по адрес на любимия ви човек. Ваш дълг е да се направите на глухи. Ровенето в телефона е доста унизително занимание. Ако има проблем, то той вече е излязъл на повърхността и не е нужно да го търсите в СМС-те. Ако всичко е наред просто подминете злостните думи.

Близнаци

Очаква ви една седмица, изпълнена с изненади. Някои от тях ще ви поднесат информация за това, че имате съперник в любовта. Нещата не са загубени и се опитайте за излезете от ситуацията с достойнство. В никакъв случай не си помисляйте, че нещата са загубени. След време ще се смеете над тази случка. Имайте самочувстие, но и намерете да покажете любовта си. Може би това напоследък липсва на партньора ви и затова му е лесно да повярва на чужди думи. Най-големият ви враг ще бъде сдържаността и прекалените претенции към партньора ви. Бъдете по-великодушни. Това ще бъде оценено.

Рак

През тази седмица в никакъв случай не трябва да се подавате на дребнавостта. Това ви поведение може да обърка много от плановете, които точно сега редите с вашия любим човек. Едва ли някой ще иска да прекарате специалните дни с човек, който прави забележка на всяка крачка. Понякога приготвленията за празниците ни натоварват прекалено и водят до излишни конфликти. Не бъдете максималисти. Най-важното е да сте заедно, а не всичко да е перфектно. В крайна сметка идеалните празници са такива, когато има любов и разбирателство. Ако не успеете да сътворите нещо романтично през седмицата, задължително наваксайте през почивните дни. На 11 декември ще сте в пика на съобразителността си. Ако ви предстои важна среща или преговори, насрочете ги за този ден.

Лъв

През тази седмица всичко ще ви бъде простено. Само един поглед и половинката ви ще ви прости всичко. Все пак не злоупотребявайте с това. Понеделник ще ви изненада приятно с това, че ще ви се даде шанс да реализирате ваш личен интерес. От там нататък обаче трябва да сте по-предпазливи във всичко. Седмицата не е благоприятна за сключването на сделки с недвижими имоти. Задграничните пътувания също не са препоръчителни. Нещата няма да се развият според плановете, да не кажем, че ще се случи точно обратното на това, което очаквате. На 11 декември не проявявайте емоции, изказването на по-крайно мнение може да доведе до сериозен конфликт с някого, с когото не искате това да се случи. Особено преди празниците.

Всичките ви тайни според датата на раждане

Има значение къде сме родени, кога сме родени, денят, в който сме родени и дори дали годината, в която сме родени е високосна. Датата н...

Дева

През тази седмица най-важната ви задача ще бъде да забравите всички обиди и разочарования от страна на близките ви хора. Идват празници и време за ново начало. Няма да може да продължите начисто ако продължавате да таите в себе си. Не се страхувайте, че ще изглеждате глупаво. Може да споделите чувствата си, но без натякване и без да очаквате същото от другата страна. Хората не винаги са на една вълна. Сега семейството ви има нужда от вашите внимание, топлина и грижи. Не мислете дали ще ви се отплатят. Това със сигурност ще се случи в момент, в който най-малко очаквате, но и най-много имате нужда от това.

Везни

Природното ви обаяние сега ще привлича към вас много хора. Това обаче ще дразни половинката ви, а вие не се замисляте много къде да поставите границите. Обаянието ви обаче ще ви помогне в постигането на целите ви. Просто нещата ще стават по-лесно. Няма нищо лошо в това, в крайна сметка общуването също е изкуство. В понеделник емоциите ще преливат от сърцето ви. Използвайте този момент, за да напишете вашите пожелания за близките ви в коледните и новогодишните празници. Умората от подготовката за празниците в следващите дни ще ви умори и едва ли ще имате същото вдъхновение. Внимавайте със случайните сексуални контакти. Не правете компромиси във връзка с предпазните средства.

Скорпион

3-те зодии, които не си знаят цената

Да имаш реална преценка за себе си е нещо, което малцина владеят. По-често се срещат хора, които в пъти надскачат себе си, но не могат ...

През тази седмица ще трябва да загърбите емоциите и да погледнете по-реалистично върху отношенията ви с любимия. Животът не е само романтични подаръци и моменти. Битието изисква по-здраво стъпване на земята. Освен това наближават празници. Оставете емоциите за тогава. Ще имате достатъчно поле за изява в положителна насока. 8 декември е добър ден за подобряване на отношенията, така че ако има нещо за изясняване направете го тогава. Изводите от този период, които се очаква да направите за себе си, е че не бива да се страхувате да се разделите с някои ваши привички. Може да ви бъде трудно и да не си се представяте без тях, но истината е, че те ще ви тласнат към положителната промяна. Имайте търпение да видите положителната промяна, която ще настъпи у вас и в живота ви.

Стрелец

Тази седмица може да събуди задрямали нежни чувства, но заедно с тях ще се пробудят ревността и обидите. Имате способността да дадете предимство на положителните емоции и да загърбите разрушителните. Няма да е лесно, но по това се познават силните хора, а вие сте от тях. Освен това сте великодушни и няма да допуснете да нараните, когото и да било. Останалите са готови да направят всичко за вас. Оценете жестовете и им и отвърнете със същото. Обстоятелствата ще изискат да направите някои жертви и да пренебрегнете интересите си. Няма нужда да ви се напомня, че балансът винаги се възстановява и ще настъпи момент, в който вие ще получавате от другите. Сега обаче ситуацията е такава. От нея също може да получите не малко удовлетворение.

Козирог

През тази седмица на първо място се погрижете за себе си. Ще ви е нужно да възвърнете душевното си равновесие. Не пренебрегвайте това, тъй като в противен случай напрегността може да се отрази върху отношенията ви с любимия човек. Той няма да има вина за това, но вие ще го разберете малко късно. За да избегнете подобен развой на нещата просто бъдете по-мълчаливи, а преди да направите каквото и да е се замислете дали не може да пропуснете точно това действие. Особено напрегнат ден ще бъде 10 декември.

Какво ви очаква в любовта през тази седмица

Овен През тази седмица сферата на личния живот ще изисква повече време и внимание от обикновено и от колкото сте си го представяли. Въ...

Водолей

Цялото ви същество жадува за романтика. Този период обаче още не е настъпил. Задръжте емоциите си и скоро ще се радвате, че именно така сте постъпили, защото ще имате огромно поле за изява. Вдъхновението използвайте за идеи при избора на подаръци за любимите ви хора. Все пак не се изхвърляйте и ако направите покупките сега се постарайте да не правите повторни в навечерието на празниците. Най-сигурният начин затова е да платите всички сметки. Така няма да ви останат излишни средства за харчене. Понеделник е добър ден за реализация на личните ви цели.

Риби

Ако искате да избегнете сложна и конфликтна ситуация ще трябва да обуздаете емоциите си. За да разредите напрежението излезте на разходка. Бързият ход ще охлади емоциите ви и ще подреди мислите ви. Няма да е зле преди празниците да си направите спортна програма. Вие бързо влизате във форма, така че резултатите ще ви накарат да не прекалявате с храната в празничните дни. Понеделник ще е много творчески ден за вас, но се постарайте това, което правите да го правите сами. Може да получите изключително романтично признание в любов. Не бързайте с реакцията, тъй като ще бъдете прекалено объркани. Понякога не е добре да бъдем заслепени от някое крайно действие, колкото и да блазни самочувствието ни. Почивните дни ще ви осигурят спокойствие, в което ще може да помислите върху това как точно бихте искали да се развие живота ви.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни
Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Бог извикал всички хора и на всеки човек връчил кръст, който той трябва да носи до последния си дъх. Посочил им пътя на живота и благословил да вървят...