С коя зодия си подхожда Стрелецът - винаги уцелват в десетката с нея

8362
С коя зодия си подхожда Стрелецът - винаги уцелват в десетката с нея
Снимка: Thinkstock

С коя зодия си подхожда Стрелецът?

Овен: Комбинацията от тези знаци обещава да бъде изключително успешна. Както казва хороскопът за съвместимост Стрелец Овен, и двата знака на зодиака имат сходни интереси: търсене на ярки впечатления, пътуване и активно забавление. Единственият проблем, за който предупреждава съвместимостта на Овен Стрелец, е импулсивността и непредсказуемостта, които и двата знака притежават.

Водолей: Тази двойка е обединена от фантазия и иновация. Както казва хороскопът за съвместимост Стрелец-Водолей, тази двойка е обединена от любов към живота и затова заедно ще въплъщават всичко, за което всеки отдавна е мечтал отделно. Стрелецът вдъхновява Водолей, а той от своя страна активира Водолей. Този тандем никога няма да спре да се учудва един друг. И въпреки че те винаги ще бъдат добре заедно, дълбоката емоционална близост може да дойде само с времето.

3 зодии, които винаги са имали най-голям късмет в любовта

Лъв: Романтиката на тази двойка обещава да бъде възхитителна. Съвместимостта гарантира това. Лъвът и Стрелецът лесно намират допирни точки: харесват едни и същи неща. Стрелецът е вдъхновен от енергията на Лъва, а Лъвът е впечатлен от свободата на своята сродна душа. И двамата обичат да пътуват и да бъдат център на внимание. Както се потвърждава от хороскопа за съвместимост Стрелец-Лъв, тази връзка е една от най-успешните комбинации от знаците на зодиака.

Най-лошата двойка за Стрелец

Телец: Както прогнозира хороскопът за съвместимост, Стрелец и Телец се привличат, но не могат да се понасят в големи количества. Стрелецът е твърде свободолюбив, а Телецът иска постоянно да контролира половинката си. Освен това Телецът се дразни от екстравагантността на Стрелеца, който не умее и не иска да харчи пари практично. Всичко това ще доведе до конфликти, предупреждава съвместимост рог на съвместимост Стрелец Телец.

Разберете кои са зодиите, между които любовта е неизбежна

Козирог: Както казва рогът на съвместимостта, Козирогът и Стрелецът по правило не задоволяват взаимно исканията си. И двамата очакват от половинката си това, на което тя не е способна. Козирогът иска стабилност от несвикналата отговорност на Стрелеца, а Стрелецът иска активно забавление, докато Козирогът мечтае за семейно гнездо. Основният проблем ще бъде финансовият въпрос. Козирогът се дразни от лекотата, с която Стрелецът пропилява целия бюджет. Романсът едва ли ще бъде дълготраен, Стрелец-Козирог предупреждава за проблеми със съвместимостта.

Дева: Както предвещава рога на съвместимостта, Дева и Стрелец са свикнали с различни неща и очакват от една връзка това, което не могат да дадат един на друг в крайна сметка. Тези знаци показват чувствата си по различни начини, така че взаимното разбирателство и за двамата остава мистерия. По правило романтиката между тези знаци не трае дълго.

Кои са най-страхливите зодии в любовта?

Напрежения

Стрелец: Има мнение, че само друг такъв Стрелец може да понесе целия чар на един Стрелец. Хороскопът за съвместимост обещава, че тази двойка ще има романтика, която изглежда като вълнуващо приключение. Те ще водят изключително активен начин на живот и ще вземат от живота всичко, което е възможно, и дори малко парче от това, което е невъзможно. Перспективите за такива връзки обаче клонят към нула, тъй като Стрелците не обичат задълженията. Двойната неприязън се превръща в омраза. Това потвърждава разликата в съвместимостта. Жената Стрелец обикновено проявява повече отговорност в подобна ситуация.

Близнаци: Това е двойка ловци на удоволствия, които никога не се уморяват да търсят ярки впечатления. Стрелецът и Близнаците обикновено се забелязват с един поглед и се разбират с един поглед. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Защо жените получават синини по краката без причина?

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

7 забранени неща в гардероба, които ще ви натоварят с 50 кг повече

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com