Разберете кои са зодиите, между които любовта е неизбежна

71555
Разберете кои са зодиите, между които любовта е неизбежна
Снимка: iStock/Guliver

Дори да не следите какво предвещават звездите според зодията ви, със сигурност сте забелязали, че представителите на един зодиакален знак имат общи положителни и отрицателни черти, както и че са най-съвместими с точно определена зодия и в непрекъснат конфликт с друга. Това съвсем не е случайно.

Зодията предопределя до определена степен характера ни, светоусещането, начина, по които реагираме в определени ситуации. Познаването на зодиакалните знаци може да ви помогне да откриете своята сродна душа, с която сте най-съвместими в любовта. Ако сте запознати със зодиите, между които любовта е неизбежна, с по-малко перипетии ще съумеете да откриете половинката си и да изградите своя дом и семейство, без да сте принудени да правите компромиси със себе си, тъй като ще гледате в една посока с половинката и светогледът ви ще бъде сходен. Ако все още търсите идеалния партньор за вас, вижте кои са зодиите, между които любовта е неизбежна.

З зодии, които губят ума си от любов

Зодиите, между които любовта е неизбежна – кои са най-подходящите двойки?

Лъв и Овен

Коя е най-подходящата половинка за царя – лъва? Представителите на зодия Лъв са идеални партньори за Овена. Лъв и Овен са сред двойките зодии, между които любовта е неизбежна. Връзката е силна, а страстта – изпепеляваща. Овенът би могъл да изгради идеалните и хармонични отношения и с представител на зодия Стрелец, но с Лъва любовта е магия, приказка и усещане за цялост.

Лъвът вярва в своята значимост, сила и царственост и само някой, който е достатъчно самоуверен, но и своенравен, способен да заявява себе си и да държи Лъва „на тръни“, може да спечели сърцето му изцяло и завинаги. Загадъчност, вяра в собствените способности и значимост – това е комбинацията, която сваля короната на цар Лъв и го обезоръжава, превръщайки го в послушно коте и оставяйки го запленен. Приключенският дух на Лъва търси някой, готов да го последва със същата страст и увереност, без колебания във възможностите си. Непознатото привлича еднакво и Лъва, и Овена и ги прави първи сред зодиите, между които любовта е неизбежна.

Разберете как мъжете показват любовта си според зодията?

Рак и Скорпион

Сещате ли се за онази стара песен „Става взрив между Рак и Скорпион, тук при нас е винаги купон“. Е, оказва се, че този текст не е просто търсене на подходящата рима, а факт за тези две пламенни зодии. Скорпионът се нуждае от партньор, който да го предизвиква и да е храна и за душата му. Ракът се оказва перфектен в тази роля. Цар на интригите, които безспорно Скорпионът обожава, Ракът е чудесен спътник за жилещата зодия, чиято любов никога не е скучна, а е океан от емоции – разтърсващи, силни, дълбоки и искрени. Това прави Ракът и Скорпионът водещи сред зодиите, между които любовта е неизбежна.

Близнаци и Водолей

Двойката Близнаци-Водолей е третата най-силна двойка партньори, чиято любов е огън и страст, хармония и споделеност. Водолеите се нуждаят от партньор, който е забавен, интересен, с уникално чувство за хумор, обичащ да споделя лудостта и приключенията им. Близнаците са именно такива – около тях кънти искрен смях и е изпълнен делникът със специални моменти. Водолеите мечтаят за половинка, която е отдадена, забавна, но и сериозна, когато ситуацията го налага, необходими са им рамо и спътник в живота както в приключенията, така и в тежките моменти. Водолей и Близнаци така си подхождат, че съвсем не е случайно, че са сред зодиите, между които любовта е неизбежна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com