Седмичен хороскоп за 10-16 октомври

32987
Седмичен хороскоп за 10-16 октомври
Снимка: Pixabay

Овен

Тази седмица ви е приготвила не малко изненади. В понеделник се падат най-тежките ви отговорности, така че се пригответе още от предния ден. Във вторник ще бъдете подложени на изпитание, много е важно да запазите спокойствие и да го издържите. В сряда не се опитвайте да отговаряте на всички телефонни обаждания, просто няма да е възможно, но внимавайте да не пропуснете най-важното, вие знаете кое е. Четвъртък ще ви подари много мил жест от страна на човек, от когото никога не сте очаквали подобно нещо. Ако имате възможност отговорете подобаващо на жеста още в петък. Не пропускайте вечерта да се забавлявате в приятна компания. Събота ще е в унисон с последиците от вечерта, но не се оставяйте на умората, а прекарайте колкото се може повече време навън. Неделя намерете време за родителите си.

Телец

През тази седмица е много важно да намерите себе си. В понеделник направете плътен график в офиса, за да си освободите повече време следобяд. Вторник може да ви притисне с прекалена отговорност, ако тя не влиза в служебните ви задължения не се колебайте да откажете. Не изпускайте възможността в сряда да обсъдите наболелите проблеми с началството си. Това е и ден, в който може да преговаряте за повишаване на заплатата. В четвъртък бъдете готови за промяна в плановете си и наблюдавайте внимателно обстановката. Петък няма да ви изненада с кой знае какво, но от скука може да се отегчите. Събота и неделя посветете на своето хоби, особено ако отдавна не сте се занимавали с любимата си дейност.

Близнаци

Седмицата ви е дадена да намерите нови хоризонти за себе си. Още в понеделник пред ваш може да се открие възможност за смяна на работното място или тотална смяна на попрището. Във вторник се опитайте да си набавите информация затова къде се крият подводните камъни. Подходящ ден за запознаване с условията и получаванeто на най-реалистична информация е сряда. Още тогава дори може да започне началото на преговорите. В четвъртък някой може да се опита да осуети замислите ви, като създаде допълнителни препятствия пред вас. В петък ще се занимавате с разплитане на ситуацията. Проверявайте нещата по няколко пъти. Събота и неделя ще бъдете прекалено изтощени за активен отдих, но ако е възможно се разберете с приятели да прекарате няколко часа на чист въздух в планината.

Рак

Седмицата ще бъде изпълнена с много красота и изкуство за представителите на знака Рак. В понеделник ще получите изненадващо предложение, в което на пръв поглед няма нищо специално, но много скоро може да прерасне в дейност, която да се развие с размах. Във вторник се опитайте да решите финансовите въпроси, като се въздържате от големи покупки в този ден. Ако ви предстои подписване на документи или сключване на договори изберете за това сряда. В четвъртък си оставете време за храна за душата вечерта. В петък бъдете готови за това да пропадне уговорка с ваши приятели. Имайте резервен вариант. Събота и неделя ще ви обземе внезапно желание за пътувате. Внимавайте да си оставите достатъчно време за връщане.

Лъв

Тази седмица ще изиска от вас повече активност. В понеделник може да ви се стори малко натоварено, тъй като през последните дни не бяхте толкова активни. Във вторник е много важно да сте в добра физическа форма, защото натоварването може да се отрази зле на организма ви. През целия период обърнете повече внимание на профилактиката срещу вирусни заболявания. В сряда бъдете готови за продължителни преговори и уточняване на детайлите. Ако трябва да посетите родители или роднини изберете за това четвъртък. В петък се опитайте да си тръгнете по-рано от работа и независимо от времето – да прекарате повече време на чист въздух. В събота и неделя ви очакват интересни срещи, някои от които може да прераснат в ново приятелство.

Дева

Седмицата може да промени някои положения в досегашното ви положение. Колкото и да се радвате на промяната доста бързо ще разберете, че тя няма да е от лесните, просто защото е промяна. В понеделник може да получите информаиця и с учудване ще установите, че тя вече не ви интересува. Добрите и стойностни идеи ще ви осенят във вторник, а в сряда може да направите първите стъпки към реализирането им. Четвъртък и петък са дни за опипване на почвата за новото ви начинание. Ключовите думи за почивните дни са умереност, умереност, умереност – в купоните, пиенето и пушенето.

Везни

Седмицата ще ви завари в прекрасно настроение и заредени с много нови цели. Използвайте изцяло вашия месец и изобщо не се замисляйте да ли няма да ви дойде много. Понеделник ще е благосклонен към вас и ще ви спести стреса на първия работен ден. Вторник обаче ще иска да си навакса, така че не оставяйте всичко за тогава. В сряда ще ви е трудно да се съсредоточите, тъй като мислите ви ще бъдат заети от предложение на партньора ви. Намерете време да го обсъдите сериозно. Четвъртък също е ден, в който ще ви занимават въпроси от личен характер, но те по-скоро ще бъдат свързани с ваши роднини, брат или сестра. В петък може да ви се наложи да заминете внезапно за друг град. Имайте го предвид и пригответе багажа си предварително. В събота и неделя намерете време да посетите място, където не сте били по-рано. Не се съсредоточавайте на снимките, а се опитайте да запазите по-дълго усещането в себе си.

Какво не обичат зодиите

Овен: да стоят на опашка; да закъсняват; нерешителността. Телец: Да командват хората; когато ги притискат; прекалено отворено поведени...

Скорпион

Много от представителите на знака ще бъдат заети с обновяването на дома си или уреждането на нещата с ново място за живеене. Още в понеделник обяснете на когото трябва с какво се занимавате и помолете за разбиране, за да може да свършите работата си. Във вторник се уговорете за по-тежките дейности, свързани с преместването. Уговорката за по-нататъшната работа може да направите в сряда. Четвъртък и петък бъдете сигурни, че ще има поне двама приятели или помощници с вас. Не се опитвайте да се справите сами, за да не се нараните. През почивните дни ще свършите повечето планирани неща, но помнете да почивката, за да не си докарате някоя травма.

Стрелец

Нова любов очаква представителите на знака Стрелец. Понеделник, напълно естествено, ще е най-тежък от всички дни, освен ако не се чувате през пет минути с виновника за чувствата ви. Така обаче рискувате да осъмнете в един доста натоварен вторник. Сряда е много вероятно да ви поканят на среща и ако приемете доста ще усложните личния си живот. В четвъртък може да бъдете неприятно изненадан с гостуването на ваш роднина, на когото не може да откажете. В петък се опитайте да прекарате колкото се може повече време навън или направо още вечерта заминете извън града. Събота и неделя нека преминат под знака на спокойствието.

Козирог

4-те двойки зодии, които имат здрави бракове

Има няколко комбинации в зодиите, които на пръв поглед може да изглеждат несъвместими, но под повърхността се крият много предпоставки,...

Седмицата може да бъде прекалено студена за вас. Няма нужда да се уточнява, че понеделник ще е с най-ниска температура за ентусиазъм, но от вас ще се изисква повече плам. Това не означава във вторник да си изкарате яда на околните, тъй като още в сряда може да доведе до сериозен разговор с шефа. Четвъртък и петък се съсредоточете върху положителните аспекти във връзката ви, за да не влошите положението и там. Ако са ви дали ясни инструкции започнете точното им изпълнение още през почивните дни.

Водолей

Седмицата ще изненадва Водолеите с приятни събития. Новините ще валят една след друга, така че понеделник ще бъде вашият информационен ден. Във вторник може да започнете да избирате с кое от всичко ще се заемете, като давайте предимство на тези теми, които ще имат най-голяма полза за развитието ви. Сряда и четвъртък може да ви се наложи да водите по-продължителни разговори с ваши роднини, брат или сестра. Опитайте се да разрешите проблема по най-миролюбивия начин. В петък намерете време само за себе си, ако се наложи откажете покана за излизане. В събота и неделя обаче може да се развихрите като наблегнете на физическата активност и спортните занимания.

Риби

Седмицата ще ви предложи такива главозамайващи занимания, че ще ви е трудно да се ориентирате къде точно се намирате. В понеделник може да се каже, че няма да сте духом в офиса, само се опитайте това да не прави голямо впечатление. Вторник и сряда ще бъдат претрупани с информация дни, която вие трябва да анализирате. Четвъртък може да си поемете малко дъх, но следобед отново трябва си върнете темпото. В петък колкото по-малко мислете за почивката, толкова по-лесно и бързо ще мине. Събота и неделя прекарайте времето така, че да се чувствате най-добре.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com