Слънцето стимулира сексуалното желание на мъжете

7758
Слънцето стимулира сексуалното желание на мъжете
Лошата новина за почитателите на солариумите е, че тенът трябва да е истински

Донжуаните със слънчев загар имат по-силно сексуално влечение, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от австрийско изследване.

Лошата новина за почитателите на солариумите е, че тенът трябва да е истински - придобит под въздействието на слънчевите лъчи. Учени от университета на Грац са установили, че големите количества слънчева светлина повишават нивата на мъжкия полов хормон тестостерон.

Гимнастика за по-добър оргазъм

Според статистиката 92% от жените поне веднъж в живота си симулират оргазъм. За да се забавлява в леглото, всяка жена е достатъчно да...

Деветдесет процента от витамин D в тялото се синтезира под въздействието на слънчевите лъчи върху кожата. Изследователите обясняват, че достатъчно високите нива на "слънчевия" витамин влияят позитивно върху тестостерона.

Мъжете с по-високи нива на витамин D в кръвта имат значително по-високи нива на тестостерона от мъжете с по-ниски нива на "слънчевия" витамин. Нивата и на витамина, и на хормона започват да намаляват през октомври и достигат до най-ниската степен през март. Мъжете, които се грижат телата им да са достатъчно заредени с витамин D, правят услуга на либидото си, казват в заключение специалистите.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com