Съвет за всяка зодия за днес, 01 АВГУСТ

16860
Съвет за всяка зодия за днес, 01 АВГУСТ
Снимка: iStock

Овен

Във ваша полза ще е, ако днес сте по-търпеливи и не действате първосигнално. Ако нещо не се получава както сте планирали, не се ядосвайте прекалено – вероятно е за добро. Съсредоточете се върху настоящето и върху това, което зависи от вас сега.

Телец

Днес, за да разберете дали постъпвате правилно, преценете каква е реалната ситуация – ако тя не е каквато ви се иска, по всяка вероятност или имате нереалистични очаквания, или сте се пуснали по течението и не правите нищо, за да подобрите положението си.

Близнаци

Днешният ден е особено подходящ за съвместни начинания, без значение дали става дума за партньорство или за включването в тях на повече хора, обединени от обща цел. Търсете информация, идеи и съдействие от партньора/партньорката си и от приятели – те ще откликнат на молбата ви.

Рак

Днес е възможно да ви обхване необяснимо безпокойство или да не сте в особено добра кондиция – това е нормално и бързо ще отмине. Да се натоварвате с прекалено много задачи може да се окаже също толкова лошо колкото да не правите нищо и да бездействате – ето защо, доколкото е възможно, спазвайте баланса.

Лъв

Каквото и да правите днес в личния и в професионалния си живот, не се опитвайте да вършите всичко сами, тъй като ще получавате нужната ви подкрепа. Ако се почувствате уморени или емоционалното ви състояние е по-нестабилно, това ще е знак, че трябва да забавите темпото.

Ето кои са най-тъмните страни на зодия Везни

Дева

Днес не се ядосвайте на хората около вас, че мислят неправилно или че не споделят мнението ви. Има голяма вероятност да сте прави за себе си, но ако искате отношенията с въпросните хора да вървят, заложете на приятелския подход и не бързайте да поставяте категорични оценки.

Везни

Ако във връзката ви или в деловите ви отношения има нещо, което ви притеснява, сега е моментът да останете насаме със себе си, за да разрешите дилемата, пред която сте изправени. Какъвто и избор да направите, бъдете смели и го отстоявайте – денят ви дава шанс да поставите отношенията си на друга основа и да преодолеете обстоятелства, които са ви пречели.

Скорпион

3 зодии, които имат склонност да злоупотребяват с алкохола

Българите като цяло обичат да си пийват. Някои го правят от мъка, други - от радост, а трети - от сутринта. Пълните въздържатели обикно...

Днес направете каквото е нужно, за да си осигурите спокойствие, дори това да означава да се изолирате и да откажете да изпълните някакъв ангажимент. Ако сте изнервени, чувствате се зле физически или отношенията ви с близките са обтегнати, помислете дали в последно време не се натоварвате прекалено и дали не задържате нещо в себе си, което е добре да споделите.

Стрелец

Днес обмисляйте добре преди да предприемате каквито и да било ходове в професионалната сфера и в материален план. Имайте предвид, че ще разполагате с подкрепата на колега или познат. Много от вас ще почувстват осезателно подобрение на финансовото си положение.

Разберете кой е НАЙ-важният любовен урок за всяка зодия

Козирог

Какво означава ретроградния Нептун за всяка зодия?

Нека видим как ретроградният Нептун ще влияе на всички зодии тази година.  Овен: Като най-смелият член на зодиака, вие не сте по...

Днес ще си мислите или ще водите разговор за пари. Ако имате финансови проблеми, припомнете си дали в миналото не сте направили грешна стъпка – например харчили сте повече отколкото сте можели да си позволите или сте се отнасяли лекомислено по отношение на някои финансови въпроси, към които е трябвало да подходите по-сериозно.

Водолей

Днес не се опитвайте да правите няколко неща едновременно, защото ще се разсейвате и е възможно да пропуснете нещо важно. Ако писането ви се удава, през днешния ден ще ви споходи вдъхновение. Някои от вас ще успеете да впечатлите с умението си да говорите убедително пред околните.

Риби

Днес общуването с хората около вас ще бъде емоционално оцветено – ще говорите от сърце, вместо да си губите времето в повърхностни разговори по несъществени теми. Не се притеснявайте да сте искрени, особено ако става дума за близки хора и за любимия човек – ролите и маските няма да ви носят удовлетворение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com