Съвет за всяка зодия за днес, 28 ОКТОМВРИ

15684
Съвет за всяка зодия за днес, 28 ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Времето, което отделите за себе си в никакъв случай не е загубено, напротив ще се почувствате по-добре емоционално. Започнете утрото с гимнастика за гърба и разходка.

Телец

Бърз и динамичен ден, но най-подходящ за пътуване с цел релаксация. Случайни на пръв поглед разговори може да ви донесат нова информация и да ви открият нови възможности.

5 зодии, които са едни от най-заядливите в зодиака

Близнаци

Приятен и забързан ден. Трудно ще успеете да свършите всичко, което сте си наумили, затова степенувайте нещата по важност. Ще имате нужда да сте сред повече хора.

Рак

Леко объркване и смут ще създадат у вас всички забързани и спешни неща за вършене. Опитайте се да отсеете важното от хилядите неща, които се стичат към вас. 

Лъв

Днешният ден е най-добре да прекарате на свеж въздух и без друго ще имате желание да разчупите всекидневните рамки. Философските разговори и дори политическите спорове днес ще ви карат да се чувствате социално ангажирани.

Дева

Много ви е важно да постигнете конкретен резултат. Реализацията на усилията е онова, към което се стремите. Най-добрият начин, който знаете, но рядко използвате, е фокус върху една задача.

Везни

Имате нужда от някой друг, от човек, с когото да спорите и да обичате, от някой, който да ви вдъхновява и на когото вие да давате вдъхновение и смисъл. Най-добре е, ако сте влюбени в този човек. Днес е денят да го откриете. Не се колебайте, слушайте сърцето си!

Скорпион

Вашият покровител според часа, в който сте родени!

Разберете, кое е вашето животно покровител и кои са чертите, които ви характеризират според часа на раждане: 23.00 – 01.00 ч. &n...

Днес ще сте доста припрени и трудно ще съумяват хората да ви угодят. Имайте предвид, че всеки си има собствен ритъм и по възможност се съобразете с това. 

Стрелец

Не е препоръчително точно днес да използвате декоративна козметика за кожата на лицето и на главата, може да има нежелателни последици. Отделете време за подобряване на физическата си форма, вместо да мързелувате пред телевизора.

Козирог

Просто е задължително да се погрижите за здравето си днес. Домашните средства за поддържане на тонуса не са за пренебрегване. Почистването и разтребването ще ви накарат да се почувствате удовлетворени.

Това са най-големите ИНАТИ сред зодиите!

12. Везни Везните са от тези зодии, които не обичат да спорят. Склонни са дори да не опитат да отстояват мнението си, ако това ще дове...

5 зодии, които обожават лоши момчета

Водолей

Сигурно сте оставили доста неща за вършене през днешния ден, но пренебрегвайте и грижите за тялото. Един масаж или поне контрастни бани ще се отразят добре не само на кожата, но и на настроението ви.

Риби

Доста странен ще е днешният ден за вас. Имате нужда от почивка и усамотение, за да намерите отново вътрешния си център. Само че странни събития ще ви изведат сред повече хора. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...