5 зодии, които са едни от най-заядливите в зодиака

23775
5 зодии, които са едни от най-заядливите в зодиака
Снимка: iStock/Guliver

Колкото и да сте търпеливи, когато човек открито се заяжда с вас, вие също отвръщате. За съжаление има хора, които търсят умишлено спорове по една или друга причина. Това са следващи 5 зодии, които се смятат за най-заядливите в зодиака.

Овен – колкото и да са добри, имат своето второ лице, което никак няма да ви хареса. Те подхождат с арогантност и заядливост, когато някой се опита да ги подведе. Правят истинска вихрушка около себе си, след която няма да сте същите. Овенът обаче ще се превърне в същия мил човек от преди това.

По какъв начин се самоуспокоява всяка зодия

Всеки от нас притежава и негативни емоции, които понякога се проявяват – гняв, тъга, водещи до стрес и дискомфорт. Как се успокоя...

Рак – тихи и добри са, докато не ги настъпят. Тогава щипят здраво. Ако някой ги предаде или обиди, отначало могат да се затворят в черупката си, но после след силна атака. Раците атакуват с думи, знаят как да си служат с тях и могат да ви поразят. Не можете да се защитите срещу него, защото той подкрепя думите си с доводи и примери. Добре е да го оставите да си излее всичко, което има, чак след това да опитате да се доближите до него и да поговорите разумно.

Дева – тя изобщо не дава вид на заядлив човек и точно когато си мислите, че се разбирате с  нея, може да разбие всички ви представи за това чрез някоя критична реплика. Девите за доста критични и към себе си, и към околните. Заради това могат да ви направят неуместни и нетактични забележки, които да ви обидят. Ако иска да се заяде, една Дева винаги ще успее да го направи, тъй като усеща емоциите на отсрещната страна и бързо си намира за какво да се хване. Невинаги забележките им са отправяни с лоши намерения, просто са такъв характер.

Скорпион – една от най-отмъстителните и коварни зодии. Тежко ви и горко, ако ги нараните или обидите, ще ви го върнат несъмнено и то в най-неподходящия момент. Много са ревниви и държат на своето. Дори да започнете да се оправдавате и защитавате, това няма да ги спре да ви настъпят още повече, докато ви смачкат психически и емоционално. Водейки подобен разговор със Скорпион, е по-добре да отстъпите и замълчите, оставяйки емоциите да отминат. После опитайте да поговорите с покойно с него. Може да имате успех.

Лъв – много бързо палят. Могат да направят проблем от най-малкото нещо и вие да им се чудите как изобщо са се сетили за него. Определено могат да ви изненадат със заяждане. Понякога могат и да излеят гнева си върху вас, дори без да сте виновни. Лъвът рядко се съобразява с чуждите емоции, обикновено гледа собствения си комфорт и го постига с цената на всичко.

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 25-29 ОКТОМВРИ

СТРЕЛЕЦ Насладете се на това време и положителната енергия, която носи, защото точно сега сте толкова свободни, колкото трябва да бъде...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази маска за лице против бръчки с жълтък е истински хит през пролетта

Как се почиства запушена цедка на кафемашина?

Кои са най-известните участници в Първата българска легия?

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Защо жените получават синини по краката без причина?

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com