Тези 6 зодии ще са нещастни през МАЙ

20551
Тези 6 зодии ще са нещастни през МАЙ
Снимка: iStock/Guliver

Всеки се стреми към щастието и на никой не му понася добре нещастието. За съжаление обаче понякога се налага да преминаваме и през такива периоди, в които в душите ни нахлуват мрачни мисли и изпълват всеки един ъгъл на съзнанието ни с тъга.

През месец май 6 зодии ще се чувстват нещастни и ще се молят проблемите час по-скоро да напуснат животите им и да се отдалечат от тях.

Ето кои ще са нещастните зодии през месец май:

Овен

Овните, макар да се опитват да гледат на живота с розовите си очила, няма да успеят да прогонят мъката. Сърцето им ще тъне в мисли за изгубената любов и това изключително много ще влияе на психиката им. Възможно е дори да изпаднат в състояние на депресия и да се затворят в себе си.

Близнаци

На Близнаците им е много трудно да приемат загубите в живота си, но този път ще се наложи да преминат през нещастието. От тях зависи колко надълбоко ще нагазят в него. Възможно е да загубят работата си и да се наложи тепърва да се заемат с търсене на нова такава. Много вероятно е тези неприятни събития да ги обезкуражат и да ги накарат да се почувстват по-слаби от всякога.

Телец

Зодиите, които се страхуват от бъдещето

Представителите на някои зодии просто забравят какво означава да живееш в настоящето. Постоянно ни учат, че трябва да планираме добре б...

Телците винаги има за какво да се хванат и да привлекат нещастието в живота си. Този месец представителите на зодията ще бъдат доста тъжни поради ред причини. Една от тях е пряко свързана с неразбирателството в семейството им. Ще се опитат да се справят с проблемите, но ще се наложи да направят не малко компромиси.

Тези 3 зодии ще са нещастни през 2021

Риби

Рибите са доста чувствителни хора и през месец май ще бъдат жестоко наранени от близък до сърцето си човек. Те дълго време ще помнят обидите и клеветите и това ще ги накара да се почувстват нещастни.

Козирог

Тези 6 зодии ще са нещастни през АПРИЛ

Не е хубаво, когато човек е нещастен. Тогава той губи вярата в себе си и в околните. Забравя, че съществува и мислите му са насочени ед...

Козирозите винаги успяват да си навлекат гнева на околните. През месец май обаче ще прекалят с алчността си и това ще бъде причината да загубят най-верния си приятел. Звездите ги съветват да се опитат да бъдат колкото се може по-сдържани, така че по-лесно да преодолеят това.

Тези 6 зодии ще са нещастни през АПРИЛ

Водолей

Водолеите са били в очакване да научат добра новина, свързана със зачеването на дете. За съжаления това няма да им се случи, поне не и през месец май. Възможно е да се почувстват много тъжни и да им бъде трудно да намерят сили и да продължат напред.

Никога не се предавайте пред трудностите, които животът ви сервира. Помнете, че те са част от него, за да ни направят по-силни личности!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com