Тези 6 зодии ще са щастливи през ДЕКЕМВРИ 2022

8607
Тези 6 зодии ще са щастливи през ДЕКЕМВРИ 2022
Снимка: iStock

РАК

Това е вашият шанс да влезете в собствената си емоционална сила. Вие сте воден знак, което означава, че сте надарени с изострено чувство за интуиция и знаете какво е предназначено за вас. Понякога това се замъглява, тъй като изпитвате силно чувство на отговорност към себе си и другите. Използвайте енергията, за да се посветите отново на всяка цел, която преди сте оставили настрана и да си напомните, че животът ви е ваш, на никой друг.

Тези 6 ЗОДИИ ще са нещастни през ДЕКЕМВРИ 2022

РИБИ

Това са 3 – те зодии, за които 2023 ще е по-богата от всякога

До настъпването на 2023 остава съвсем малко. Някои от представителите на зодиите ще се чувстват по-щастливи от всякога, защото им предс...

Време е да преоткриете личната причина за изборите, които правите в живота си. Вие сте зодия с огромно количество емоционална дълбочина. Въпреки че това е благословия, то също може да се превърне в предизвикателство, тъй като често обмисляте всеки малък детайл и разговор, приемайки всичко лично. В сърцето си знаете пътя, който искате да поемете. Знаете какво е предназначено за вас и че мечтата, която имате, е това, което ви прави уникални. Сега е вашият шанс да започнете да предприемате стъпките, независимо какво препятствие ви се струва, че стои на пътя, защото колкото повече вярвате в себе си, толкова по-малко влияние ще имат вярванията на другите над вас.

СТРЕЛЕЦ

Вие сте в изключително щастлив момент на растеж и разширяване в една от най-важните области от живота ви, вашия дом и семейство. JПланетите поставят фокуса върху разширяването на вашето домашно пространство, семейството и дори ангажираната връзка. Помислете за растеж, изобилие и възможност да сбъдвате мечти. Този месец ще говори със същата енергия и ще ви напомня, че нищо не е постигнато, ако се откажете от него. Без значение как изглеждат нещата, винаги е възможно да ги подобрите, просто трябва да се уверите, че всеки ден е този, който ви приближава до целта ви, а не по-далеч от нея.

БЛИЗНАЦИ

Енергията на Риби управлява професионалния ви живот, така че когато Нептун стане директен, вие сте на път да изпитате огромна полза, докато ретроградният Нептун може да накара нещата да изглеждат по-лоши, отколкото са. Може да ви е помогнало да можете да видите какво не работи в настоящата ви ситуация, за да можете да го промените, но по-трудно ви е било да имате вяра, че можете да се справите с всичко. Този месец енергията се променя, което ви позволява да промените положително професионалния си живот.

Тези 6 ЗОДИИ ще са нещастни през ДЕКЕМВРИ 2022

ТЕЛЕЦ Вярно е, че напоследък преминавате през много напрежение и макар да знаете, че стресът ви е по природа, не можете да си помогнет...

ЛЪВ

Луната е планетарното тяло, което управлява вашето емоционално аз и чувствата ви. По много начини Луната представлява това, което наистина сте, като ви помага да почитате автентичния си дух. Този декември ще бъдете напътствани да почитате собствената си истина. Каквото и да е това, което чувствате, време е да го приемете и заобичате, защото в него се крият изобилието и промените, които сте се надявали да създадете.

Зодиите, които са обречени на страдание през ДЕКЕМВРИ 2022

ВОДОЛЕЙ

Нептун е планетата, която управлява мечтите, надеждите и всичко, което искате животът да стане. В момента е ретрограден в Риби, но тази седмица ще стане директен в частта от живота ви, която е свързана изцяло с ценностите. Не само, че вероятно ще донесе положителен финансов тласък, но също така вероятно ще промените приоритетите си, за да освободите повече място за това, което наистина създава пълноценен живот. Все още преминавате през известно пренастройване благодарение на скорошното приключване на Сатурн във вашия зодиакален знак, което означава, че всичко, което правите сега, ще има значение за години напред.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com