Тези 6 зодии ще са щастливи през НОЕМВРИ 2022

23920
Тези 6 зодии ще са щастливи през НОЕМВРИ 2022
Снимка: iStock

БЛИЗНАЦИ

Енергията на Водолея наистина управлява всички въпроси, свързани с късмета в живота ви. Този месец, тъй като първата четвърт на Луната настъпва тук, ще получите някои изненадващи новини, които ще ви помогнат да се посветите отново на това, което сте се чувствали подтикнати да преследвате. Ретроградният Марс във вашия знак забавя нещата, но изглежда, че е достатъчно, за да можете да хванете щастливите възможности, които се отправят към вас.

Какво може да ви вбеси истински според ЗОДИЯТА?

ЛЪВ

Зодиите, които са обречени на страдание през НОЕМВРИ 2022

ОВЕН Не че не можете да се справите, а не искате и все пак сте единственият човек, който може, което означава, че трябва. Ето как рабо...

Докато Сатурн се обърна директно миналата седмица и Първата четвърт на Луната във Водолей обръщат внимание на вашите романтични връзки, цялата тази енергия на Скорпион ви кара да се замислите по-дълбоко върху домашната атмосфера. Това е област, която обмисляте да промените от известно време, но сега наистина трябва да го направите. Сезонът на затъмненията е, така че всичко става, което означава, че сте подкрепени от Вселената, за да направите промяната, която търсите.

СТРЕЛЕЦ

Способността да общувате ефективно е това, което ви позволява да можете да създадете живота, който наистина желаете. Сатурн наскоро се обърна директно във Водолей, което е енергията, която управлява всички теми на общуване за вас, сега, когато първата четвърт на Луната се случва, ще получите някои изненадващи новини. Това води до растеж и късмет.

ВОДОЛЕЙ

С навлизането на толкова много енергия на Скорпион ще получите огромен щастлив тласък в кариерата си. Вероятно сте видели нещо пиково в тази област от живота ви последната седмица по време на слънчевото затъмнение на новолунието, сега е време да се случат някои вълнуващи промени. Просто останете отворени и знайте, че с първата четвърт на Луната във вашия знак, вие сте напълно подкрепени от Вселената, за да направите тази следваща стъпка.

Кои ЗОДИИ ще останат стари моми според астролозите

Дори когато става въпрос за любовния живот на хората и предсказването дали и кога човек ще намери сродната си душа, астролозите се наме...

РИБИ

Късметът е онези моменти или възможности, които се случват неочаквано и създават по-добри от предполагаемите резултати. За вас цялата тази енергия на Скорпион е съсредоточена в частта от живота ви, която управлява късмета. Това също може да повлияе на образованието, пътуването и други нови житейски преживявания. Мисленето извън кутията е вашата специалност, така че не би трябвало да имате проблем да се възползвате от всички възможности, които се откриват пред вас, може просто да се сведе до това да знаете коя да изберете.

Вижте кое е вашето духовно животно според ЗОДИЯТА

РАК

Вече сте научили, че колкото повече изразявате собствената си истина, толкова повече Вселената може да работи във ваша полза. През този период, когато колекция от планети се събират в Скорпион, зодиакалния знак, който представлява тази тема в живота ви, ще получите късметлийски тласък. Венера, владетел на любовта, но също и на недвижимите имоти и финансите, се изправя срещу Уран в Телец, по-големият будител. Като се има предвид, че е сезонът на затъмненията, не е изненадващо, че ще има неочаквани възможности, но за вас те ще променят живота ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква опасност ни носи преяждането с яйца

Какво първо да направим при преяждане

Защо китайците се страхуват от слънцето и никога не се пекат?

Гергьовден 2024 – всичко за празника на едно място

Къде се намират мощите на Свети Георги?

Колко дълго могат да се съхраняват боядисаните яйца

Пожелания за Гергьовден

Гергьовден 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com