Какво може да ви вбеси истински според ЗОДИЯТА?

10703
Какво може да ви вбеси истински според ЗОДИЯТА?
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Не е нужно кой знае колко, за да вбесите овена - те сякаш винаги са на ръба на избухването, като понякога дори не им е нужна причина. Най-малката шега и закачка, могат да ги накарат да се взривят. И то върху вас.

Телец

=Усетят ли, че не ги приемате насериозно, телците избухват почти веднага. Особено ако засегнете нещо, в което вярват и са отдали душа и сърце, те ревностно ще го защитават, дори ако това означава да развалят отношенията си с вас.

Зодиите, които ще бъдат най-нещастни през ноември

Близнаци

=Най-много гняв се натрупва в близнаците, ако усетят, че някой ги притиска в ъгъла. Те имат силно чувство за ред и справедливост и ненавиждат, когато някой ги компрометира, заради собствените си убеждения. Много често те дори не крещят, но гневът им личи - студено и продължително.

Рак

Раците са емоционални, но емоциите им не са нещо, което държи дълго време. Най-много се засягат, когато някой постави под съмнение техния избор. Ядосат ли се, те просто ще ви игнорират дълго време и ще ви гледат лошо отдалеч. Ако ракът е много мълчалив, значи е много бесен.

Лъв

Шегувате ли се с начина на живот на лъва, почти сигурно е, че ще го вбесите истински. Той живее в своя свят и често се подхлъзва на убеждението, че хората около него са като него. Усъмни ли се някой в думите му, той се побърква. 

Дева

Не е трудно да ядосате една дева, тя може да бъде вбесена буквално от всичко. Но това което истински ги изкарва от кожата им, е различното мнение от тяхното. Спорите ли с дева, откажете се - никога няма да спечелите този спор.

Везни

Видят ли някаква несправедливост, това побърква везните, дори и да не е свързана с тях. Те са с най-силно чувство за справедливост от всички зодии и нямат никакъв контрол над това как изразяват гнева си.

Скорпион

Кои ЗОДИИ ще останат стари моми според астролозите

Дори когато става въпрос за любовния живот на хората и предсказването дали и кога човек ще намери сродната си душа, астролозите се наме...

Истината е, че скорпионите не се ядосват лесно. Скептиците са и трудно се изнервят за глупости. По-скоро ги дразнят дреболии, но не ги вадят от кожата им. За сметка на това обаче, ядоса ли се скорпионът, особено на вас, по-добре да се обърнете и да бягате много бързо.

Стрелец

Най-дразнещото за стрелеца е да чуят някой да мрънка и да недоволства. За него е важно нещата да се случват по неговия начин и с неговото темпо. Хубавото е, че гневът им е като пиратка - колкото и да звучи страшно, приключва за секунди.

Козирог

Най-омразното за козирога е, когато някой се опитва да им дава наклон в живота. Контролът е тяхната специалност и не биха понесли някой да им налага своята идея за движение. Лесно се ядосват и доверието им се връща трудно.

По-добре не споделяйте нищо на тези ЗОДИИ, защото са ужасни клюкари

Четири са зодиите според астролозите, които са най-големите клюкарки и са готови да издадат всяка ваша тайна на секундата. Кои са тези ...

Зодиите, които ще се сблъскат със сериозни изпитания в любовта през ноември

Водолей

За водолеят е най-важно да има избор и свобода. Най-често ще видите бесен водолей, във връзка, която го задушава и се опитва да го контролира. Щом се почувстват притиснати в ъгъла, ще ви накарат да съжалявате горчиво.

Риби

Рибите са много отговорни и старателни и почувстват ли се недооценени, започват да се гневят. Тяхната ярост е тиха и кратка и предпочитат да я държат в себе си, но това не означава, че не се отразява върху хората около тях под различни форми.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com