Тези зодиакални двойки най-често стигат до развод

15556
Тези зодиакални двойки най-често стигат до развод
Снимка: iStock/Guliver

Никой не може да ви даде гаранции, че дългата връзка ще се превърне в успешен брак. Двойките, които остаряват заедно споделят, че тайната е в компромисите и уважението. Всеки допуска грешки и конфликтите са неизменна част от брака, но начина, по който излизате от тях ще покажат дали можете да продължите заедно или всеки ще поеме по пътя си.

Все пак астрологията може да ни даде известна информация за сходството в характерите и дали въобще бихме могли да имаме успешна връзка с определен зодиакален знак. Ето кои двойки са обречени на неуспех в любовта.

Овен и Рак

При тях има неустоимо сексуално привличане и началото на връзката ще се развие по-дълго време в спалнята, отколкото на друго място. Това може да доведе до взимане на импулсивни решения като това да се оженят прекалено бързо. В даден момент първоначалното привличане ще изчезне и тогава като гръм от ясно небе, ще разберат, че не са един за друг. Имат твърде много несходства в характерите, които ще бъдат причина за скандали и спорове.

Телец и Стрелец

В началото Телец ще се прави, че няма нищо против свободния дух на своя партньор, но с течение на времето ще започне да изразява своето възмущение от това. Той ще се опита да затегне постепенно каишката, но Стрелец моментално ще усети накъде отиват нещата и в най-неочаквания момент ще си стегне куфарите и ще напусне семейното ложе. Просто са от два различни свята. Телец обича спокойствието и лукса вкъщи, а Стрелец иска да обикаля света.

Как всяка зодия преминава през раздялата

Близнаци и Риби

Първоначално ще има една необяснима магия между тях. Творчеството на Риби ще привлече като с магнит Близнаци. Те ще бъдат запленени от тяхната креативност и мечтателност. Ще споделят своите фантазии, но в мига, в който трябва да ги реализират, ще установят колко различни са всъщност. Близнаци иска да действа на мига, а това ще уплаши до смърт Риби. Те пък от своя страна не могат да приемат прекалената чувствителност на представителя на водния знак. Тази несигурност между тях ще се настани във връзката им ще доведе до непреодолим разрив в отношенията, чиято връхна точка ще е развод.

Рак и Козирог

Сексуалната химия между тях е видна от километри. Те се допълват перфектно и сексът ще бъде на съвсем друго ниво от този, който са правили до момента. С течение на времето обаче, различията в характерите им ще вземат връх. Козирог е прекалено практичен и резервиран за емоционалния Рак. Подобен съюз няма как да издържи във времето.

Лъв и Дева

Трудно можеш да останеш безразличен към Лъв. Дева ще се заплени от неговата дързост и сила още от първия миг, в който се срещнат. Тя импулсивно ще поиска да се омъжи за него, което е твърде непривично за нея. Обикновено й трябва много време, за да анализира и проучи партньора си. В повечето случаи всяко прибързано действие не носи очаквания успех. И тук няма да бъде по-различно. Начинът, по който живее Лъв е коренно различен от представите на Дева за семеен живот. Разводът е неизбежен.

Дева и Овен

Дева се впечатлява от дръзките и смели хора. Овен е такъв. С това ще я плени и ще я накара да повярва, че е открила човека за себе си. Всъщност обаче, Дева има нужда от отговорен и надежден човек, а Овен е всичко друго, но не и отговорен. Той никога не е виновен и не поема отговорност за грешките си. Без значение дали ще му представите научно изследване, с което да подкрепите тезата си, той няма да приеме аргументите ви и ще откаже да поеме вина. Средно положение няма и това ще доведе до крах в отношенията.

Най-честите причини за раздяла при зодиите

Везни и Козирог

Козирог ще изпита физическо привличане към тях, което може да доведе до задълбочаване на отношенията. Стигне ли се до там обаче, то нещата няма да завършат благополучно. Везни ще се впечатлят от трудолюбието и способността на Козирог да изкарва пари, но с течение на времето двете зодии ще започнат да се отдалечават един от друг. Везни са твърде мързеливи, което ще изкара извън нерви Козирог. Освен това те обича да бъдат в големи компании, докато Козирог предпочита семейния уют и за него не е проблем да прекара петък вечер пред телевизора.

Скорпион и Стрелец

В момента, в който официално обявят, че са във връзка, то всички ще разберат, че те просто не са един за друг. Всички, освен тях обаче. Те може да стигнат до брак и чак тогава ще осъзнаят каква огромна пропаст има между тях. Стрелец обича да пътува и постоянно да преследва дивото, докато Скорпион залага на дома и семейното ложе. И двата знака няма да отстъпят от принципите си и отношенията им рязко ще охладнеят.

Стрелец и Рак

Тяхната връзка ще бъде достойна за сценарий на латино сериал, но без да се случи очаквания финал, в който любовта ще възтържествува. Ще има много емоции, секс, скандали и драма. Те ще се надпреварват да вземат контрол над другия, но без успех. Както всъщност ще завърши и бракът им.

Зодиите, които отново страдат от болезнената раздяла

Козирог и Риби

На теория могат да бъдат перфектната двойка. Козирог е солиден и практичен, а Риби са непоправими мечтатели и от тях извира креативност. В началото всичко ще е върви по мед и масло. Ще бъдат давани за пример от околните, но всъщност връзката им е като бомба със закъснител. И двете зодии избягват конфликта и това ще доведе до натрупване на проблемите, които в един момент ще избухнат и пораженията ще бъдат опустошителни. С голяма изненада за всички ще се разведат, но истината е, че и за двамата ще е по-добре всеки да поеме по пътя си.

Водолей и Лъв

Твърде хубаво, не е на хубаво. На пръв поглед всички им предвещават успешен съюз. Те са обаятелни и харизматични. Изглеждат могъщи заедно, но истината е, че са твърде различни. Лъвът иска винаги да е център на вниманието и няма да позволи някой да го измести. Водолеят няма нужда да прави нищо, за да привлече хората към себе си. Той просто е интересен. Това няма да се хареса на Лъвът. Освен това имат твърде различно разбиране за света и момента, в който един от двамата подаде иск за развод, ще подейства облекчаващо на всички.

Риби и Овен

Те допускат грешката да си правят планове за "големи неща" още в самото начало на връзката. Прекалено влюбчиви са и вярват, че нещата ще бъдат цветя и рози постоянно. Истината обаче, ги удря като товарен влак в даден момент, когато обаче може да е твърде късно и последиците да са много по-сериозни. Несъответствията в характерите им са твърде големи. Риби са чувствителни хора с добри сърца, а Овенът е прям и незачитащ чувствата на останалите. Разминаването в даването и получаването на любов ще бъде твърде голяма пречка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com