Как всяка зодия преминава през раздялата

26160
Как всяка зодия преминава през раздялата
Снимка: iStock

Овен

Овните са бебета от зодиакалния знак. Огнените Овни са известни със своето усърдие и амбиция, заедно със своята състезателна природа и експлозивни нрави. Те се отнасят към раздялата като към спорт и не искат да загубят. Овенът предпочита да зареже, отколкото да бъде изхвърлен, така че когато напрежението се натрупа, те вероятно ще са тези, които ще инициират раздялата. Искайки да продължат напред по-бързо от бившите си, те често са първите, които се възстановяват, но рядко са злобни. Всъщност те често веднага съжаляват за решенията си – независимо дали е решението да скочат веднага в нова връзка или да се разделят напълно.

Телец

Земният знак Телец се управлява от Венера, а Телците са омагьосани от романтика. В рамките на една връзка те са щедри и чувствени любовници. Телецът е твърд знак и съответно Телецът презира промяната: те имат склонност да остават във взаимоотношенията твърде дълго и ще се борят до крайност за партньорство. Въпреки това, когато най-накрая дойде време за раздяла, те са осъзнати и непоколебими.

4 зодии, които първи прекратяват връзката си

Близнаци

Близнаците са представени от фигурите близнаци и този въздушен знак се определя от присъщата му двойственост. Всеки Близнак има поне две страни и по време на раздяла те със сигурност ще разкрият пълния набор от личности. Изразяването е всичко за Близнаците и затова техните партньорства се подхранват от комуникацията. От друга страна, когато са приключили връзка, е лесно да се забележи: те просто потъмняват. Въпреки че близнаците са страхотни в играта на призраци, тяхното изчезване не е злонамерено. Просто мразят конфликтите.

Рак

Отнема време на тези небесни ракообразни, за да изградят доверие, така че създаването на сериозни и отдадени отношения не е лесно за Раците. Когато един Рак най-накрая се почувства сигурен в партньорство, те не искат то да свършва. Ракът е романтичен по сърце и той винаги ще се бори за връзката си. Но не всички връзки са предназначени да продължат вечно. За да може Ракът да разхлаби хватката си, често му се налага да клевети бившия си. По време на трудни емоционални моменти тези чувствителни същества оценяват подкрепата на своите приятели, които могат да подхранват сърцераздирателните Раци с изрази на безусловна любов.

Лъв

Лъвовете са известни със своята жизнена личност и лъчезарна екстравагантност. Тези огнени знаци са омагьосани от романтика - в края на краищата Лъвът управлява сърцето - и партньорствата на Лъв често се подхранват от увлечение. Когато обаче Лъвът бъде изхвърлен, това е съвсем различна история. Първата реакция на Лъва при неочаквано разделяне често е пълен шок, че някой може да загуби интерес към него, последван от опустошителна болка. По време на раздяла Лъвовете се чувстват сякаш слънцето им е затъмнено. Това е абсолютно сърцераздирателно преживяване и тези лъвове не се страхуват да покажат страданието си.

Зодиите, които ще претърпят горчива РАЗДЯЛА през ЮНИ

Дева

Умението на Девите да обработват дребни неща прави тези земни знаци невероятни писатели, лектори и редактори, но също така и твърди перфекционисти. Връзките им често са белязани от романтика и вяра в представата за "идеално" партньорство. Но никоя игра не е без недостатъци и девствените нереалистични очаквания в крайна сметка могат да отстъпят място на страха и съмнението. Когато надеждата изчезне, Девите често излизат изцяло от връзките - със или без да уведомяват партньорите си.

Везни

Везните са само за двойки. Те са символ на хармонията и са управлявани от Венера, планетата на любовта. Тъй като Везните са най-щастливи, когато са свързани, не е изненада, че тези въздушни знаци се движат безпроблемно между връзките.

В перфектния свят на Везни нямаше да има раздяла: партньорствата биха били подвижни състояния, които могат да започнат и да приключат без формалности. Истината е, че Везните обичат да държат вратата отворена. Те осъзнават, че различните взаимоотношения удовлетворяват различни нужди и докато Везните не знаят точно какво искат в дългосрочен план, те вярват, че е най-добре да се придържат към своите възможности.

Скорпион

Способността на скорпионите да се регенерират и възкръснат от пепелта изисква символична смърт, но това не означава, че разделите са лесни за Скорпионите. Всъщност им е изключително трудно да се пуснат. Независимо дали един Скорпион започва или не, те винаги се чувстват разочаровани след раздяла.

Стрелец

Стрелецът, последният огнен знак на зодиака, е известен със своите ненаситни странности. Тези страстни Стрелци винаги търсят нови тръпки, така че свободата им във всяка връзка, която преследват, трябва да се уважава: когато се чувстват задушени или контролирани, те са длъжни да се скитат. Стрелците са известни с отношението си „без трикове“, така че когато инициират раздяла, условията са лесни. Номади по душа, те намират за лесно да си опаковат багажа и да продължат напред, сякаш никога не е съществувала връзка. Въпреки че това може да изглежда сурово, огънят не трябва да се ограничава.

4-те зодии, които преживяват раздялата с високо вдигната глава

Козирог

Известно е, че Козирозите са стоични и неемоционални. Въпреки че те със сигурност са по-топли, отколкото предполага репутацията им, козирогите се отличават с рязане на линията, когато излизат на път. В рамките на една връзка тези земни знаци са надеждни, лоялни и чувствени партньори. Те се интересуват от формиране на дългосрочни партньорства, които ще им помогнат да преодолеят неизбежните възходи и падения в живота (Козирозите се управляват от господаря на задачите Сатурн и не са им чужди трудностите).

Но докато се борят упорито за връзки, в които вярват, когато едно партньорство просто вече не работи, те го приемат и продължават напред. Тези земни знаци предпочитат да приемат реалността, отколкото да се самозалъгват. Освен това те никога не се опитват да убедят някого да остане, ако не се интересува. За Козирози разбиването на сърцето е просто още един факт от живота.

Водолей

Като последен въздушен знак на зодиака, Водолеите са известни с нетрадиционния си начин на живот. Водолеите представляват хората и се грижат силно за хуманизма. Тъй като са толкова мотивирани от колективното съзнание, те понякога се борят да се свържат на междуличностно ниво. Не че не им пука - просто са по-загрижени за големи социални проблеми, отколкото за срещи. В рамките на една връзка Водолеите са игриви и вдъхновяващи, но със сигурност ще покажат характерното си нежелание, когато става въпрос за раздяла. Независимо дали искат раздяла или не, те подхождат към раздялата от силно интелектуална гледна точка, анализирайки отблизо успехите и провалите на връзката.

Риби

Рибите са последният знак на зодиака и тези Риби са интуитивни, креативни и най-щастливи на ръба на фантазията и реалността: умът им се определя от мистичните сиви зони между световете. Със сърцата им, препълнени от мъдрост и съпричастност, за Рибите е лесно да се претоварят и да отплуват, за да избегнат прилив на емоции. Рибите предпочитат да не се справят с трудни ситуации и съответно стилът им на раздяла често е неясен и неубедителен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com