X
 
 

"Тръмп Тауър" - "най-малко желаната" луксозна сграда в Ню Йорк

2287 0
"Тръмп Тауър" - "най-малко желаната" луксозна сграда в Ню Йорк
Снимка: Getty Images/Guliver
36-годишната "Тръмп Тауър" не издържа проверката на времето и е обявена за една от "най-малко желаните" луксозни сгради в Манхатън, чийто жители жителите биха предпочели да продават апартаментите си на загуба вместо да продължат да ги обитават.

Има ли това нещо общо с името? Очевидно има много общо, според информация на Bloomberg, пише БГНЕС.

Сградата, определена от People Magazine като "несъизмеримо пищна" и гореща точка за "богатите на петрол араби" и "паралии европейци" като Ротшилд в ранните си дни, се бори да задържи собствениците на имоти през последните години, въпреки че се намира в гъсто населен район на Манхатън в Ню Йорк. Bloomberg съобщава, че степента на заетост на кулата е спаднала от 99% на 83% само за 7 години, което е два пъти по-високо от средния спад за Манхатън.

Тръмп се мъчил да уреди строеж на Trump Tower в Москва цели три години

Преговорите за изграждането на Trump Tower в Москва са били провеждани с прекъсвания от 2013 до средата на 2016 година, според публикув...

Въпреки че историята на обитателите на "Тръмп Тауър" включва Джони Карсън, Стивън Спилбърг, Лиза Мари Пресли и дори Майкъл Джексън, имотът се възприема по-скоро като мястото на Тръмп за среща на екипа на президентската му кампания през 2016 година с руската адвокатка Наталия Веселницкая.

"Никой не иска имот в тази сграда. Името на сградата се превърна в проблем", казва Майкъл Склар, бивш собственик на апартамент.

Няколко апартамента са продадени с повече от 20% загуба. Освен това през последните години на практика сградата не е ремонтирана.

Въпреки това, екипът на кампанията на Тръмп за президент за 2020 година наскоро е попълнил част от свободното пространство, като е похарчил близо 900 000 долара за наеми на помещения в "Тръмп Тауър" през последните две години, според документи на Федералната избирателна комисия.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
    С наближаването на изборите в сайта започна масово триене на „политически некоректни” коментари.Броячите под статиите ги показват,а коментари йок.Браво!