Знаци, че мъжът до теб ще е лош баща

9170
Знаци, че мъжът до теб ще е лош баща
Снимка: iStock

Мъжете, които искат да имат сериозна връзка и да изградят здраво семейство лесно могат да бъдат разпознати. Едва ли искате да бъдете с егоист, който дори не се интересува от вас, камо ли от бъдещите ви деца.

Подобна емоционална връзка не е здравословна за никого, затова трябва да внимавате с кого се свързвате и да следите за всеки един знак, който ви показва, че това е човекът за вас. Сигурно вече се чудите и какви са признаците, че мъжът до вас ще бъде лош баща. Ето ги и тях:

Не иска деца

Често жените мислят погрешно, че мъжете не искат деца само до момента, в който не зърнат своята рожба. На мнение са, че бащинският инстинкт ще се събуди автоматично. Често той обаче се появява на доста по-късен етап и тук е важно да се отбележи, че той зависи от отношенията с майка му. Ако за него това е просто разговор, с който да си запълни времето, то не очаквайте от такъв човек да бъде добър баща.

Най-добрите бащи са представители на тези 4 зодии

Скъперник е

Ако мъжът до вас се стиска до стотинка, не оставя бакшиш и дори не е склонен да ви почерпи с нещо, то тогава не се учудвайте, че ще бъде лош баща. Алчността му може да се прехвърли дори върху неговите собствени деца. Не забравяйте, че финансовите проблеми са сред водещите причини, поради които двойките се развеждат. Това не е явление само у нас, но и в света. Такъв мъж със сигурност ще бъде лош баща.

Склонност към насилие

Още преди брака можете да видите дали мъжът до вас е склонен към насилие. Ако имате съмнение, разпитайте неговите родители какъв е бил като дете. На базата на тази информация можете да си направите логични изводи и заключения. Бягайте далеч от мъж, който е склонен към насилие, тъй като то ще се прехвърли и на децата.

Какво трябва да правиш, за да бъдеш добър баща

Болезнена ревност

И до днес съществува мнението, че ако един мъж е ревнив, то той непременно обича жена си. Това обаче е грешно. Ревността е признак на ниска самооценка и нуждата постоянно да се утвърждава, което логично води и до насилие.

Когато се появи дете, то той ще ревнува дори и от него и ще се бори за вниманието на жена си. Това логично ще доведе до напрежение и постоянна тревога.

Егоист

Ако бащата на детето е егоист, това може да увреди психиката на детето. Този мъж няма да дава добър пример на детето си, а и няма да проявява съществен интерес към него.

Егоизмът се проявява в началото на връзката и с липсата на всякакъв интерес към вас. Ако мъжът е такъв, то по-добре се разделете с него. Нищо добро не ви очаква с егоист.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Гергьовден 2024 – всичко за празника на едно място

Къде се намират мощите на Свети Георги?

Колко дълго могат да се съхраняват боядисаните яйца

Пожелания за Гергьовден

Гергьовден 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Как сe приготвя традиционната питка за Гергьовден?

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com