Знаците, че партньорът ви е подходящ за СЕРИОЗНИ отношения

3000
Знаците, че партньорът ви е подходящ за СЕРИОЗНИ отношения
Снимка: iStock

Той притежава домашен любимец

Мъж, който обича животното си, вероятно има чувствителна, грижовна и мека страна. Собствеността на домашния любимец предполага, че той е грижовен, раздаващ се, отговорен и способен да поеме дългосрочен ангажимент. Той отдава голямо значение на другарството, което е добър знак, когато става дума за други спътници в живота му, а именно за теб. Хей, притежаването на домашен любимец често може да бъде толкова работа, колкото и да имаш дете. Да бъдеш собственик на домашни любимци ти показва как се държи човекът ти, когато трябва да постави друго живо същество на първо място. Той изпълнява ли не толкова забавните моменти от притежаването на домашни любимци с търпение? Той правилно ли показва любов? Домашните любимци позволяват на най-доброто ни да излезе навън.

10 фрази, които е по-добре да не казвате на партньора си

Отношенията са доста крехки. Те изискват търпение от нас, но това лесно се разрушава. За това понякога са достатъчни няколко недобре по...

Как да преживеете раздялата си по-лесно

Отнася се любезно към сервитьори и работещ персонал

Истинският тест за нечий характер е как те се отнасят към някого, който не може да направи абсолютно нищо за тях. Ако вашият човек се отнася добре към другите, особено към тези в сферата на услугите, това показва, че той е уважаващ човек. Поведението му към тези хора отразява кой е той като човешко същество. Ако сте го наблюдавали в продължение на продължителен период от време да се занимава с прояви на доброта и последователно се отнася с другите така, както бихте искали да се отнасят с вас, това е отличен индикатор, че той е човек, който да задържите до себе си.

Говорите за безопасен секс

Ако двамата можете да проведете открит и честен разговор за контрол на раждаемостта и безопасен полов акт, това означава, че той поема отговорност за собственото си здраве и здравето на другите. Добрата комуникация е крайпътният камък на всички взаимоотношения. Така че, ако той е готов да се включи в разговор за това, което някои смятат за трудна или неудобна тема, тогава това е добър знак, че ще може да говори за други въпроси, които ще възникнат във връзката. Ако не иска да говори за предишните си партньори или да направи тест за полово предавани болести, може да не е емоционално готов - и това е проблем, тъй като е изключително важно да се чувствате достатъчно комфортно един с друг, за да говорите за секс, преди да го направите. Говорим за вашето здраве, вашето бъдеще, вашия живот.

Той е нетърпелив да се срещне с родителите ви

5 признака, че най-вероятно сте открили правилния човек до вас!

Чудите ли е дали сте с подходящия партньор? Съмненията са постоянно в главата ви? Ние ще ви помогнем... Ето пет знака, че сте в правил...

Някои мъже са парализирани от страх при мисълта, че ще бъдат представени на родителите, особено ако сте им дали лошо мнение. Но ако ви види в бъдещето си, той ще прояви истински интерес и ентусиазъм, за да иска да опознае и да прекара време със семейството ви. Той сигнализира, че го е грижа за близките ви, че иска да направи добро впечатление на хора, които са важни в живота ви, и че е нетърпелив да опознае хората, които са ви създали и оформили като характера, който сте днес. Когато партньорът ви дава приоритет на срещата с родителите ви, той също така поставя приоритет на връзката ви. Желанието му да се срещне с родителите ви предполага, че той мисли за трайна връзка с вас и се интересува от укрепване на връзката, която споделяте двамата.

Той говори с вашите приятели

Той оценява вашите приятели и ги уважава като хора, които са пълни с интересни мисли. Той знае, че тези хора са важна част от живота ви и иска да ги опознае по-добре. Това е така, защото той е инвестирал в запознаване с различни аспекти от живота ви, включително вашите приятели. Той е развълнуван да научи всичко за вас, което може, включително приятелите, с които се обграждате.

Как да заинтригуваш тези ЗОДИИ

Когато сте били разделени от разстояние, връзката ви е процъфтяла

Независимо дали сте преживели романтика отвъд океана за една година или сте прекарали няколко ваканции разделени, успешното прекарване на разстояние един от друг говори само по себе си. Здравата връзка е тази, в която обичате да сте заедно, но можете да оцелеете, ако сте разделени. Можете да живеете свой собствен живот, да си липсвате един друг през милите и все пак да растете като двойка. Важно е дори да сте постоянно заедно да си давате лично време и пространство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Има ли безценно цвете и кои са най-скъпите цветя в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com