Зодиите, които обичат да са сами

39645
Зодиите, които обичат да са сами
Снимка: StockSnap / Pixabay

На някои зодии просто им е писано да бъдат сами. Не защото не са послушни или верни, а просто имат черти на характера им, които пречат да създадат стабилни взаимоотношения. Тези зодии намират утеха в това да бъдат сами. Разбира се, това не означава, че те никога не могат да имат нормални взаимоотношения, но има черти на характера, които просто не могат да променят.

Близнаци

Вашият основен страх е интимната ангажираност. Отегчавате се лесно и губите интерес. Необходимо е само леко разсейване и вече сте се отказали от интимната връзка. Причината е се крие в променливата ви природа. За всеки би било трудно да намери последователност, когато е във връзка с вас. Вашата променлива природа кара хората около вас да ви нямат доверие и е следователно ви е трудно да изградите отношения, които да са дълготрайни и успешни.

Стрелец

Вие просто обичате да бъдете сами, защото обичате свободата си. За вас връзката е начин някой да ви опитоми, а цикленето на едно място определено ви плаши. Романтичните отношения само ви карат да сте закотвени на едно място. Вие искате да сте сами и да имате правото и свободата да решавате дали искате да имате отношения или не.

3-те най-сърдечни зодии от Зодиака

Тези 4 зодии винаги остават неразбрани и самотни

Овен

Вие сте импулсивни и искате всичко да се случва бързо. Липсата на резултат просто ви кара да се откажете. Губенето на времето определено не е за вас. Имате чувството, че по план трябва да направите милион неща на тази земя и определено романтичната връзка не е това, защото ви губи времето. Повечето хора не могат да издържат на темпото ви и затова предпочитате да сте сами, вместо да влезете в друг ритъм.

Телец

Вие сте упорити и това е една от причините да предпочитате самотата. Когато става въпрос някой да ви критикува или просто да сподели различно мнение от вашето, определено това не ви кара да се чувствате добре. Вие очаквате другият до вас да бъде предсказуем и стабилен. Първото качество обаче е характерно за много малко хора и следователно това никак не ви харесва.

Козирог

Вашият утилитарен подход към живота ви кара да бъдете самотни. Чувствате, че просто една връзка допълнително ще отнеме от ценното ви време. Вие имате много неща и гоните много цели, просто защото сте адски амбициозни. Ако нямате някого, който да подхранва този амбициозен дух и да е съгласен, че доста често ще сте заети, то определено не ви трябва такъв човек. Нямате нищо против да си стоите сами.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com