Тези 4 зодии винаги остават неразбрани и самотни

29447
Тези 4 зодии винаги остават неразбрани и самотни
Снимка: iStock

Много хора имат натрапчивото чувство, че са недоразбрани и дори изобщо са тотално неразбрани. Така те, първо, си съставят погрешно мнение за околните и второ, у тях се настанява самотата, независимо от присъствието на обичливи близки и добронамерени приятели. Това може да е резултат от погрешно възпитание, обусловило у тях предразсъдъци, но, според астрологията, се дължи на зодиакалния знак, под който са родени. За представителите на 4 зодии (Близнаци, Лъв, Дева и Скорпион) е обичайно състоянието на дискомфорт, предизвикан от натрапчивите мисли, че са самотни и неразбрани.

1. Близнаци

Самота и принуда: какво тласка жените към случаен секс

Австралийски психолози установиха, че връзките за една нощ са по-склонни да предизвикат негативни чувства у жените, тъй като мотивацият...

За хора от обкръжението им, които не ги познават достатъчно, Близнаците изглеждат двуличници, лицемери или/и манипулатори. Но самите Близнаци не се смятат ни най-малко за такива; в същност, те са в голяма степен екстровертни, общителни и разговорливи на всякакви теми и с широк спектър на интереси. Освен това са адаптивни и креативни, но бързо променящото им се настроение се оказва сериозна предпоставка да се чувстват неоснователно неразбрани.

2. Лъв

Горделивостта и прозиращата надменност при Лъвовете създава впечатление, че те, от висотата на лидерската си позиция, която естествено и охотно заемат, се считат за неразбрани. В същност, Лъвовете търсят признанието на околните по отношение на лидерските си качества, високия професионализъм и неуморната целенасочена работа, с която са ангажирани.

3. Дева

9 неща характерни за жени, които са били дълго време сами

1. Постоянно се чувствате уморени. Изследване, публикувано през 2011 г., свързва самотата с фрагментацията на съня, която се определя ...

Девите са сериозни, придирчиви и детайлно подхождат към поставените им задачи. Немалко техни колеги подозират, че така те проявяват недоверие по отношение възможностите на околните. В същност, Девите винаги са готови да споделят знанията си и да помогнат на колегите си. Твърде често, Девите губят желание да доказват, че не са лицемерни и недоверчиви личности – просто вътрешната им природа ги мотивира да изпълняват прецизно задълженията си, за да се чувстват щастливи. Успехите си те дължат на вродения талант и природната интелигентност, което не им пречи да са общителни и забавни в среда, която ги възприема адекватно.

4. Скорпион

Митове и легенди, свързани с подземния свят, прераждането и промяната са създали славата на Скорпионите да бъдат определено най-малко разбираната зодия. От тяхната потайност, хладнокръвие и непоклатимост вее дистанцираност, в същност те са силно чувствителни и лесно раними, което упорито и целенасочено прикриват, за да ги възприемат не като слаби, а като силни и диалогични личности. Чувството за справедливост при тях е силно застъпено и тежко на онези, които считат, че са го пристъпили – чака ги справедливо отмъщение… От друга страна са благонамерени към хората, които считат, че следват правилния верен път към истината. Да разберете истинската същност на Скорпиона е наистина тежка задача!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com